EmailFacebookLinkedIn


Open sollicitatie stage

in overlegmbo -hbo -woNieuwegeinin overleg
   

Team: in overleg
Opleiding: mbo - hbo - wo
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: in overleg

Ben je op zoek naar een stage en heb je interesse in onze organisatie, maar pas je niet bij een van onze openstaande stageplaatsen? Dan kun je een open sollicitatie indienen. Vermeld naast je motivatie en CV vooral voor wat voor stage je zou willen uitvoeren.
Op basis van jouw sollicitatie beoordelen we of er mogelijkheden binnen Innovam zijn. 

 

Innovam moves you forward 

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche, waar je als medewerker de ruimte krijgt om te leren en je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze klanten. Daardoor raken we als organisatie nooit uitgeleerd. Werken bij Innovam betekent dat je van maatschappelijk toegevoegde waarde bent. Je draagt bij aan de ontwikkeling van mensen in de automotive- en tweewielerbranche.  Innovam wil alle vakmensen in de mobiliteitsbranche ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen, om al hun talenten te ontwikkelen en om beter te presteren, waardoor ze nog succesvoller worden. Als medewerker, als ondernemer, als leerling en als mens. 

 

 

Innovam is een organisatie waar je eigen ontwikkeling net zo hoog in het vaandel staat als die van onze klanten. Werken bij Innovam betekent werken in zelforganiserende teams. We zijn dan ook zelfstarters, werken in vrijheid en nemen onze verantwoordelijkheid. Doordat we vaak op een projectmatige manier werken, is er ruimte om deel te nemen aan verschillende projectgroepen, waardoor je werk divers is en je met veel verschillende collega’s samenwerkt. We zijn een vriendelijke organisatie met nuchtere mensen, die zijn wie ze zijn – de term eenheidsworst is hier niet van toepassing. Authenticiteit des te meer.  

 

Solliciteren

Heb je interesse in een stageplaats, maar zie je geen vacature open staan. Stuur dan een open sollicitatie door op de button om te solliciteren.