EmailFacebookLinkedIn


Projectmedewerker Huisvesting

Help jij mee onze panden en organisatie klaar te maken voor 2050?

Facilitairmbo+Nieuwegein32-40 uur 
 

 

Krijg jij energie van het toepassen van technologische hoogstandjes en het toekomstbestendig maken van vastgoed? Werk jij graag projectmatig en help jij mee onze panden en organisatie klaar te maken voor 2050?  Dan zoeken wij jou! 

 

Team: Facilitair
Opleiding: mbo+
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32-40 uur 

Dit ga je doen
Als projectmedewerker huisvesting geef je samen met de projectmedewerker hospitality invulling aan de facilitaire dienstverlening op alle Innovam-locaties in het land. Je draagt zorg voor de operationele aansturing van alle (uitbestede) onderhoudswerkzaamheden in onze panden en bent verantwoordelijk voor de juiste vastlegging en uitvoering van de RI&E en ISO-keuringen. Daarnaast zorg je voor het optimaal beheren van ons vastgoedportfolio en hou jij je samen met de projectleider bezig met de transitie van ons hoofdkantoor.

Het team Facilitair is volop in ontwikkeling en er staan voor de komende jaren diverse projecten op de planning waarbij we inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het facilitaire speelveld waaronder: 

 • Verduurzaming huisvesting 
 • Smart building systemen en sensoren 
 • Nieuwbouw vs. Verbouw vraagstukken 
 • Energietransitie panden 

In jouw rol als projectmedewerker huisvesting ondersteun je de projectleider op bovenstaande topics en zijn jouw goede ideeën hier meer dan welkom. Daarnaast is er ruimte om de leiding te pakken in de meer kleinschalige projecten.

 

 

Hier gebeurt het 
Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche, waar je als medewerker de ruimte krijgt om te leren en je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze klanten. Daardoor raken we als organisatie nooit uitgeleerd.
Innovam is een organisatie waar je eigen ontwikkeling net zo hoog in vaandel staat als die van onze klanten. Werken bij Innovam betekent werken in zelforganiserende teams. We zijn dan ook zelfstarters, werken in vrijheid en nemen onze verantwoordelijkheid. Doordat we vaak op een projectmatige manier werken, is er ruimte om deel te nemen aan verschillende projectgroepen, waardoor je werk divers is en je met veel verschillende collega’s samenwerkt. We zijn een vriendelijke organisatie met nuchtere mensen, die zijn wie ze zijn – de term eenheidsworst is hier niet van toepassing. Authenticiteit des te meer. 

Team Facilitair 
Wij werken elke dag aan een welkome en veilige werkomgeving die is geïnspireerd door de toekomst. Dit doen wij voor zowel onze vestigingen in Nieuwgein als in Helmond, Dordrecht, Middelburg, Assen en Zwolle. We nemen het voortouw in de bewustwording van het belang van hostmanship, besteden aandacht aan de verduurzaming van de Innovam panden en zetten in op innovatieve toepassingen en operationele proces innovaties. Het team bestaat uit projectleiders, receptionisten, facilitair medewerkers, beheerders van de locaties en een teamcaptain.

Dit breng je mee

Je bent een gastvrije, vriendelijke en initiatiefrijke collega met een facilitair oog. Je hebt ervaring met het beheer van vastgoed en de daarbij horende kennis over gebouwinstallaties en bouwkundige aspecten. Je hebt een passie voor het zo slim, duurzaam en smart mogelijk inrichten van kantoren en werkplaatsen en denkt verder dan de kortetermijnoplossingen. Je bent iemand die goed kan samenwerken en ervan houdt om snel te schakelen. Dit doe je door prioriteiten te stellen en in oplossingen te denken. Met jouw gedrevenheid en pro activiteit weet jij samen met je collega’s continu te streven naar het hoogst haalbare kwaliteitsniveau. 

Om voor de functie projectmedewerker huisvesting binnen Innovam in aanmerking te komen: 

 • Beschik je over mbo+ werk- en denkniveau; 
 • Heb je werkervaring in een facilitaire functie met de focus op “hard services” aspecten en dito ervaring met projectmatig werken; 
 • Heb je kennis van Topdesk (dit is een pre). 

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige en zelfstandige functie voor 32–40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf waar het draait om kwaliteit, klantgerichtheid en ondernemerschap. Je krijgt ruim de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je:

 • een bruto maandsalaris tussen €2.816 en €4.055 
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis, de dag na Hemelvaartsdag én de dag na kerst vrij 
 • persoonlijk budget waarmee je de bovenste 5,26 % van je salaris naar eigen inzicht kan gebruiken om bijvoorbeeld extra verlofdagen te kopen 
 • aantrekkelijke mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling 
 • laptop en telefoon 
 • pensioenregeling waarbij wij 79% van de premie betalen 
 • WIA-verzekering en een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering 
 • Sporten met korting

 

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan voor 28 maart op de button solliciteren. Heb je vragen? Neem dan contact op met Josiane Meers, team captain Facilitair (0651153743) of Irene van Ommeren (recruiter a.i.) via 06-27055116.  

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.