BEDRIJFSADVISEUR OOMT (32-40 uur)  


Waar ga je werken?
Special Accounts is een ambitieus en succesvol team binnen Innovam, bestaande uit 20 professionals. Dit team gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om werkgevers binnen de mobiliteitsbranche te ondersteunen. We bieden werkgevers oplossingen bij vraagstukken rondom talentontwikkeling, teamontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en gastheerschap. We doen dit in opdracht van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de motorvoertuigen- en tweewielerbranche (OOMT). Voor 2019 hebben we ambitieuze doelstellingen; een jaar waarin we nog meer werkgevers willen bereiken en helpen en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe Bedrijfsadviseur OOMT. 

Het team Special Accounts bestaat uit bedrijfsadviseurs, onderzoekers, projectleiders en projectmedewerkers. We werken vanuit een modern hoofdkantoor in Nieuwegein waar alle faciliteiten aanwezig zijn om je werk goed en op een plezierige manier te kunnen doen. Binnen Innovam staat leren en ontwikkelen centraal. Hier is dan ook voldoende tijd en budget voor gereserveerd, zodat je naast je werk ook aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken.

Wat ga je doen?
Jij brengt voor onze klant OOMT het portfolio van ‘Werken aan Werkgeverschap’ letterlijk naar de mobiliteitsbranche. Concreet betekent dit dat je in gesprek gaat met werkgevers uit de mobiliteitsbranche  en onderzoekt welke vraagstukken hen bezighoudt. In deze functie moet je stevig in je schoenen staan als gesprekspartner maar heb je het geluk dat je op pad gaat met een goed gevuld HR portfolio met verschillende tools om de werkgever te helpen. De diensten die je inzet worden veelal vanuit OOMT bekostigd. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de werkgevers tijdens de verschillende trajecten. Denk hierbij aan het begeleiden van  een teamtraining gericht op talentontwikkeling, de inzet van OOMT-loopbaancoaches of het begeleiden van een programma gericht op het verbeteren van gastheerschap binnen een bedrijf. De uitvoering van de trainingen wordt gedaan door partners waarmee wij samenwerken. 

Wie zoeken wij?

 • Wij zijn op zoek naar een energieke en gedreven bedrijfsadviseur met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare adviesvaardigheden, communicatievaardigheden en coaching skills. 
 • Bij voorkeur heb je affiniteit met en kennis van HRM onderwerpen als talentontwikkeling, teamontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.
 • Je bent enthousiast en met jouw kennis en adviezen weet je bedrijven aan het  programma ‘Werken aan Werkgeverschap’ te binden en de deelnemers te boeien. 
 • Je hebt geen hekel aan reizen en om af en toe ’s avonds werken, je vindt het leuk om bedrijven in heel Nederland te bezoeken.
 • Je woont in het midden van het land en je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Waarom zou je bij ons komen werken?

 • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid;
 • Een open en informele werksfeer; 
 • Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuis werken); 
 • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen
 • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder het Innobudget, dat je kunt besteden aan hetgeen jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld extra vakantiedagen;
 • In verband met het mobiele karakter van de functie behoort een auto tot het arbeidsvoorwaardenpakket.

Je reactie 
Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Josiane Meers (06-51153743) of met Alies le Clercq, Senior HR-Adviseur (06-53812152).


Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking