Examenbegeleider Mobiliteitsbranche 

Examenservices / IBKI
Examenservices ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Om toegerust te blijven op een veranderende markt, veranderen we van een hiërarchisch aangestuurde organisatie naar zelforganiserende teams. 

Examenservices voert onder de naam IBKI dagelijks examens uit voor de mobiliteitsbranche. Studenten, die hun middelbare beroepsopleiding in de voertuigtechniek volgen, worden bij IBKI beoordeeld op hun vakbekwaamheid. IBKI voert deze examens op verschillende niveaus uit, voor zowel personenauto- bedrijfswagen– als tweewielertechniek. Ook voert IBKI in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat examens uit voor onder andere APK-keurmeesters en rijinstructeurs (WRM). Voor de IBKI-examens zijn we op zoek naar een Examenbegeleider.

Examenbegeleider
Als Examenbegeleider zorg je er voor dat deelnemers  hun examen onder de juiste omstandigheden kunnen afleggen. Je zorgt voor de organisatie en procesbewaking van de examenevenementen (APK, MBO, Branche of WRM) op de dag van afname, zodat evenementen goed voorbereid zijn en goed verlopen. Je beoordeelt het niveau van de deelnemers en het functioneren van examinatoren uit het bedrijfsleven. Tevens ben je betrokken bij de resultaatbepaling, administratieve afhandeling en het informeren van deelnemers over de examenuitslag. Daarnaast beoordeel je het vakmanschap van freelance examencommissieleden en begeleid je hen zodat ze voldoen aan de eisen van IBKI. Tot slot ben je betrokken bij vernieuwingen binnen de examens het actualiseren van werkinstructies. 

Wie zoeken wij? 
De ideale kandidaat heeft een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3) in een relevante (voertuigtechnische) richting en beschikt over actuele kennis op dit gebied. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, APK bevoegdheid is een pre. Je beschikt over kennis van didactische en pedagogische principes en functioneert goed in een dynamische en hectische werkomgeving. Je bent klantgericht, sterk in overtuigen en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Het betreft hier een functie voor minimaal 32 uur per week. 

Ons aanbod
Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc. 

Innovam is ambitieus en wil de beste mensen in haar teams. Hoor jij daar bij?

Je reactie 
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen? Neem dan contact op met Andre Vreman (0622959862) of Irene van Ommeren, Recruiter a.i. (06-27055116).

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking