EmailTwitterFacebookLinkedIn


Examenontwikkelaar 

Examenservices

Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma. Om mee te gaan met de veranderende markt is onze organisatie ook aan veranderingen onderhevig. Van een hiërarchisch aangestuurde organisatie zijn we dit jaar gaan werken met zelforganiserende en wendbare teams. Voor het team Ontwikkeling Examens zijn wij op zoek naar een examenontwikkelaar. 

Examenontwikkelaar
Als examenontwikkelaar ga je aan de slag met vakinhoudelijke experts. Het gaat hierbij om het ontwikkelen en (laten) vaststellen van examens voor verschillende sectoren (van brood & banket tot bedrijfsautotechniek) en het bedenken van examenmethodieken, examenmixen en kwaliteitskaders. Je begeleidt daarbij ontwikkelnetwerken en vaststellingscommissies. Daarnaast geef je als examenontwikkelaar advies aan opleiders over de inrichting van examenprocessen in hun organisatie.

Wie zoeken wij?
Je bent in staat om experts uit onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te verbinden en hebt een scherp oog voor hun wensen en verwachtingen. Daarbij kun je, zonder zelf de vakexpert te zijn, vertrouwen bij hen opbouwen vanuit je kennis van examinering. Je begrijpt hoe groepsdynamiek werkt en zet die kennis in om het optimale resultaat te bereiken. 

Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook. In samenwerking met je teamleden zorg je er voor dat onze synergie voor de verschillende sectoren optimaal wordt benut. Je loopt graag een stapje harder en zoekt actief naar de ontwikkelingen in je examenvakgebied. En neem je naast dit alles ook de verantwoordelijkheid voor de te leveren prestaties? Dan ben jij de examenontwikkelaar die wij zoeken!

We verwachten minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van opleidings- en onderwijskunde en 3 tot 5 jaar werkervaring. 

Plaats in de organisatie
De examenontwikkelaar wordt lid van het team Ontwikkeling Examens van Examenservices. De examenontwikkelaar wordt functioneel aangestuurd door een examenadviseur en werkt nauw samen met interne en externe ontwikkelaars.

Ons aanbod

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. De functie is ingeschaald in schaal 10 (bruto € 2953 -  € 4252 op basis van fulltime dienstverband). 

Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc. 

Innovam faciliteert – indien mogelijk en gewenst – thuiswerken, waardoor je een optimale werk/privé balans kunt creëren. Thuiswerken geschiedt altijd in overleg met je teamleden, zodat op de afdeling altijd iemand aanwezig is. Innovam is ambitieus en wil de beste mensen in haar teams. Hoor jij daar bij?

Je reactie 
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Heb je vragen? Neem dan contact op met Bianca Boerop, teamleider Ontwikkeling Examens (06-54943893) of Tonny Havinga, HR Adviseur (06-41257436).Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking