EmailTwitterFacebookLinkedIn

Freelance Technisch Trainer Personenauto's

De afdeling
De afdeling Trainingen verzorgt opleidingen voor ROC-leerlingen en vakprofessionals. De komende jaren wordt meer samenwerking met partners gezocht, zodat het productaanbod verder kan worden geflexibiliseerd en uitgebreid. Vooral blended learning (combinatie internettraining en face tot face training) is één van de speerpunten. Voor wat betreft de merkentrainingen bestaan de klanten uit importeurs, fabrikanten en brancheverenigingen in binnen- en buitenland. Met veel van deze klanten bestaat een langdurig samenwerkingsverband.

De opdracht 
Ter uitbreiding van onze pool externe trainers, zijn wij op zoek naar competente, vriendelijke en representatieve freelance technisch trainers personenauto’s, die voor ons het technisch trainingsaanbod kunnen verzorgen. De onderwerpen van de trainingen hebben betrekking op personenauto’s. Als technisch trainer ontwikkel en verzorg je technische trainingen voor vak professionals, importeurs en/of fabrikanten. Je bereidt trainingen voor en zorgt ervoor dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Daarnaast controleer je het materiaal en je draagt bij aan de kwaliteitsbewaking van onze technische trainingen en ben je in staat het verdere trainingsaanbod van Innovam onder de aandacht van cursisten te brengen en kansen voor de organisatie te signaleren. 

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers met een klant- en servicegerichte werkhouding en een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld HTS autotechniek of PTH) en enkele jaren werkervaring in de branche. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, ben je communicatief vaardig en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. 

Ons aanbod
Wij bieden zelfstandige en veelzijdige freelance trainings- en ontwikkel opdrachten binnen een dynamisch bedrijf dat draait om kennis, kwaliteit, klantgerichtheid en ondernemerschap. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Het tarief en de inzetbare dagen zijn in overleg.

Je reactie
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie. Je kunt dit insturen via de knop 'Solliciteren'.
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Richard Vermeent, Manager Operations (06-27149117), of Saskia Akkersdijk, Manager HRM (06-50614982).

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking