INNOVAM ZOEKT TRAINERS 

Voor onze verschillende teams en merken zoeken we technisch trainers of technici die het trainersvak willen leren. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende vacatures en de mogelijkheden om als trainer bij Innovam aan de slag te gaan. 

Technisch trainer personenwagens
Het team
Het team Importeurs verzorgt merkentrainingen voor importeurs, fabrikanten en brancheverenigingen. Het (internationale) productaanbod wordt afgestemd op de ontwikkeling bij de verschillende klanten. Met veel van deze klanten bestaat een langdurig samenwerkingsverband. Vooral blended learning (combinatie internettraining en face-to-face training) is één van de speerpunten.

De functie
Als technisch trainer vind jij het leuk om jouw technische kennis over te dragen. Je ontwikkelt en verzorgt technische trainingen voor professionals, importeurs en/of fabrikanten. Je bereidt trainingen voor en je zorgt dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Je controleert tevens het trainingsmateriaal en draagt bij aan de kwaliteitsbewaking van onze technische trainingen. Je bent in staat het verdere trainingsaanbod van Innovam onder de aandacht van cursisten te brengen en kansen voor de organisatie te signaleren. 

Door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen wij gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker, dealer en de diverse merken waarvoor wij mogen werken. Om het leerrendement te verhogen en de leeromgeving voor medewerkers nóg uitdagender te maken doen wij een beroep op jouw creativiteit bij de inzet van blended learning als onderwijsvorm. Samen met je directe collega’s denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen om zo  een ‘leven lang leren’ mogelijk te maken.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een ondernemende, flexibele en representatieve trainer (of technicus die het trainingsvak graag wil leren!). Wij vragen een klant- en servicegerichte werkhouding en minimaal mbo-4 werk- en denkniveau. Dit is een mooie functie voor iemand die bijvoorbeeld nu werkt als Technisch Specialist/Diagnose Specialist en graag een volgende stap wil maken in zijn/haar carrière. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende communicatieve en bij voorkeur didactische vaardigheden. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, beheers je bij voorkeur de Engelse taal, heb je ervaring met MS office en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. De standplaats voor deze functie is bij een van onze klanten in midden Nederland. Je kunt daarnaast ingezet worden voor verschillende opdrachten in binnen- en buitenland.


Freelance technisch trainers bedrijfswagens en personenwagens 
De afdeling
De afdeling Trainingen verzorgt opleidingen voor ROC-leerlingen en vakprofessionals. De komende jaren wordt meer samenwerking met partners gezocht, zodat het productaanbod verder kan worden geflexibiliseerd en uitgebreid. Vooral blended learning (combinatie internettraining en face tot face training) is één van de speerpunten. Voor wat betreft de merkentrainingen bestaan de klanten uit importeurs, fabrikanten en brancheverenigingen in binnen- en buitenland. Met veel van deze klanten bestaat een langdurig samenwerkingsverband.

De opdracht
Ter uitbreiding van onze pool externe trainers, zijn wij zowel op zoek naar competente, vriendelijke en representatieve freelance bedrijfswagentrainers als trainers personenwagens die voor ons het technisch trainingsaanbod kunnen verzorgen. De onderwerpen van de trainingen hebben betrekking op bedrijfswagens (zwaar en licht) of personenwagens. Als technisch trainer ontwikkel en verzorg je technische trainingen voor vak professionals, importeurs en/of fabrikanten. Je bereidt trainingen voor en zorgt ervoor dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Daarnaast controleer je het materiaal en je draagt bij aan de kwaliteitsbewaking van onze technische trainingen en ben je in staat het verdere trainingsaanbod van Innovam onder de aandacht van cursisten te brengen en kansen voor de organisatie te signaleren. 

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers met een klant- en servicegerichte werkhouding en een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld HTS autotechniek of PTH) en enkele jaren werkervaring in de branche. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, ben je communicatief vaardig en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. 


Open sollicitatie
Staat jouw functie er nu niet bij maar heb je wel interesse in het werken als Trainer voor Innovam? Stuur dan een open sollicitatie! Wij kijken of we een passende functie voor je kunnen vinden binnen Innovam. 

Interesse in een van bovenstaande vacatures? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie. Geef in je motivatie duidelijk aan naar welke vacature je interesse uit gaat. Stuur je sollicitatie in door op de knop “Solliciteren” te klikken. Vragen? Neem contact op met Irene van Ommeren, recruiter a.i. 06-27055116Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking