Startende Accountmanager Truckbranche(Regio Midden en Noord Nederland) 

Innovam is hét kennis-, examen- en opleidingscentrum van en voor iedereen die werkzaam is in de automotive- en tweewielerbranche. Branches die volop in beweging zijn. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan actuele opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al meer dan zeventig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in onze mobiliteitssector. Bij Innovam werken 230 bevlogen en betrokken mensen die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klanten. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’ Ons hoofdkantoor is in Nieuwegein. Daarnaast heeft Innovam een aantal regionale kantoren verspreid over het land. Om mee te gaan met de veranderende markt is onze organisatie ook aan veranderingen onderhevig. Van een hiërarchisch aangestuurde organisatie zijn we in 2018 gaan werken met zelforganiserende en wendbare teams. 

Het team
Het bedrijfswagenteam Truckwise adviseert op proactieve wijze de 24 Volt sector (truckbedrijven en fleetowners) op het terrein van trainingen, beroepsopleidingen en HR vraagstukken. In lijn met de veranderende markt helpen wij organisaties en mensen invulling te geven aan bestaande én nieuwe opleidingsvraagstukken. We streven ernaar om onze klant een competitief voordeel te geven en hen te overtuigen van het feit dat Innovam binnen de Truckbranche daarvoor de beste partner in business is. Er wordt nauw samen gewerkt met de teams Importeurs, Personenauto Retail, Performance Management en Beroepsonderwijs. 

De functie
Als Accountmanager help je truckbedrijven én haar medewerkers naar een hoger niveau. Je houdt je bezig met acquisitie, relatiebeheer en het inventariseren en verkopen van opleidingsbehoeften. Op basis van je ervaring en inzicht heb je een antwoord op de (opleidings)vraagstukken die spelen. Ook ben je in staat om in te spelen op nieuwe kansen in de markt en nieuwe markten te verkennen. Je levert een actieve bijdrage aan kennis- en productontwikkeling van Truckwise. 

Wij vragen: 
Wij zijn op zoek naar een actieve, klant- en servicegerichte relatiebeheerder met (technische) ervaring in de truckbranche. Je weet welke zaken spelen binnen de truckbranche en bent snel in staat om connectie te maken en het gesprek op inhoud te voeren met je gesprekspartner, veelal de manager of leermeester van het truckbedrijf. Vanzelfsprekend is een enthousiaste, commerciële en ondernemende werkhouding erg belangrijk. Affiniteit met de Truckbranche is een pré. Je past goed binnen onze organisatie als je van nature open, nieuwsgierig en verantwoordelijk bent en de wil hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je woont centraal in de aangegeven regio en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. 

Ons aanbod
Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Innovam hecht waarde aan een goede werk-privébalans en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een passend salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden met een keuzebudget de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te delen. 

Je reactie
Heb je interesse, ben je woonachtig centraal in de aangegeven regio en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Tonny Havinga van team HRM (06-41 25 74 36), of Bert Broesder van Innovam Truckwise (06 – 20 01 41 33). 

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking