EmailTwitterFacebookLinkedIn

Medewerker backoffice (16 uur)

Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche, een branche die volop in beweging is. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan goede opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al meer dan zestig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Bij Innovam werken circa 230 bevlogen en betrokken medewerkers die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klant. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’ Het hoofdkantoor is in Nieuwegein. Daarnaast heeft Innovam een aantal regionale kantoren verspreid over het land.


De afdeling

Het team Importeurs bestaat uit drie enthousiaste key accountmanagers, een projectleider, twee backoffice medewerkers en 19 trainers. Op proactieve wijze adviseren, ondersteunen en trainen we voor onze importeuraccounts. Wij adviseren en ontzorgen onze accounts op professionele wijze. Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn we op zoek naar versterking!

De functie 

Als medewerker backoffice ben je, als het gaat om de administratieve ondersteuning, het eerste aanspreekpunt van team Importeurs. Samen met je backoffice collega’s bied je administratieve ondersteuning aan onze importeur accounts, beantwoord je vragen en verstrek je informatie aan klanten en medewerkers. Deze vragen en verzoeken krijg je via diverse kanalen (voornamelijk telefonisch en per mail). Je beheert onder andere het opleidingsplan van diverse importeur accounts en verwerkt de daarbij behorende mutaties. Je signaleert activiteiten en zorgt voor de juiste follow-up. Het resultaat hiervan is, dat de gewenste gegevens correct, actueel en tijdig verwerkt zijn in de systemen van onze accounts.

Wij vragen

Je werkt en denkt op mbo-niveau en hebt minimaal 2 jaar administratieve werkervaring. De klant staat voor jou op nummer één en je weet boodschappen duidelijk en helder over te brengen. Je werkt graag samen met anderen en bent bereid je aan te passen wanneer dat nodig is, om samen het gewenste resultaat te behalen. In drukte blijf je kalm en nauwkeurig. Je vindt het leuk om actief telefonisch onze relaties te benaderen om hen te laten deelnemen aan merkinhoudelijke trainingen. We zoeken een collega voor 16 uur per week bij op ons hoofdkantoor te Nieuwegein. De planning van deze uren gaat in overleg. 

Je reactie 

Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button ‘Solliciteren’. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Rutger Huijsman, Key Accountmanager (06-52313894).

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking