Medewerker Facilitair Beheer

Innovam is hét kennis-, examen- en opleidingscentrum van en voor iedereen die werkzaam is in de automotive- en tweewielerbranche. Branches die volop in beweging zijn. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan actuele opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al meer dan zeventig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in onze mobiliteitssector. Bij Innovam werken 230 bevlogen en betrokken mensen die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klanten. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’ Ons hoofdkantoor is in Nieuwegein. Daarnaast heeft Innovam een aantal regionale kantoren verspreid over het land. Om mee te gaan met de veranderende markt is onze organisatie ook aan veranderingen onderhevig. Van een hiërarchisch aangestuurde organisatie zijn we in 2018 gaan werken met zelforganiserende en wendbare teams. 

Het team
Het team Facilities bestaat uit 12 medewerkers, verspreid over verschillende onderdelen en vestigingen in Nederland. Samen zorgen zij voor een optimale ondersteuning van het primaire proces van Innovam als kennis – , opleidings- en exameninstituut. Vanwege een interne verschuiving zijn wij op zoek naar versterking.

De functie
Als Medewerker Facilitair Beheer ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van ons praktijkonderwijs, bijeenkomsten en trainingen door het inrichten van theorie-, praktijk- en trainingslokalen t.b.v. didactische oefeningen.  Voordat de trainingen starten, controleer je de materialen en zorg je voor de juiste inrichting van de lokalen.                                                                                                                                                          
Je zorgt voor het in goede staat houden van de Innovam panden, inventaris en trainingsbenodigdheden. Je houdt in de gaten of uitbestede werkzaamheden goed zijn uitgevoerd en je waarborgt de veiligheid van de gebruikers van het pand. Je zorgt voor klein onderhoud aan de panden en verricht inkomende en uitgaande postwerkzaamheden. Je houdt technische ontwikkelingen in innovaties binnen je vakgebied bij. 

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een deskundige en bevlogen facilitair medewerker met een afgeronde MBO-opleiding (liefst Facilitair) aangevuld met enkele jaren relevante en aantoonbare werkervaring. Je bent zelfstandig, praktisch, verantwoordelijk en kwalititeitsgericht. Je hebt geen bezwaar tegen wisselende werktijden. Anderen kennen jou als een flexibel en stressbestendig persoon. Je bent BHV gecertificeerd, of je bent bereid dit te halen. 

Ons aanbod
Wij bieden een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Je werkt in teamverband en krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een passend salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je reactie
Innovam is altijd op zoek naar verantwoordelijke, nieuwsgierige en open collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Marloes Druijff van het team Facilities (06-53251965) of Tonny Havinga van het team HRM (06-41257436).


Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking