Medior Adviseur Marketing en Communicatie

Het Team 
Special Accounts is een snelgroeiend team dat op zoek is naar nieuwe competenties en expertise om ons team te versterken en onze klanten te verrassen! We zijn een groep enthousiaste professionals die elke dag opnieuw de uitdaging aangaat om met elkaar onze klanten te helpen.

Special Accounts heeft als belangrijkste klant OOMT: het opleidings- en ontwikkelingsfonds (O&O fonds) van de mobiliteitsbranche. OOMT initieert en stimuleert door middel van programma’s en projecten de (talent)ontwikkeling van medewerkers en werkgevers in de branche. Onze opdrachten voor OOMT liggen dan ook op het vlak van vakmanschap, voorlichting, gastheerschap en duurzame inzetbaarheid. Naast het uitvoeren van concrete projectopdrachten doen we ook onderzoeksopdrachten naar trends en ontwikkelingen. Bovendien geven we de invulling aan de marketing- en communicatiestrategie van OOMT. 

De Functie
Jij werkt op operationele basis mee aan de profilering en positionering van OOMT in de mobiliteitsbranche en voert alle offline en online communicatieactiviteiten die hieruit voortvloeien uit. Samen met je collega's zet je de OOMT-programma’s sterker op de kaart en zorg je dat we de branche zo goed mogelijk kunnen bereiken. Je werkt nauw samen met de Senior Adviseur Marketing en Communicatie die verantwoordelijk is voor de strategische invulling.  

Jouw takenpakket:

 • het uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid van OOMT
 • het ontwikkelen van online en offline communicatiemiddelen in samenwerking met de Senior Adviseur Marketing en Communicatie (bv. online banners, advertorials, advertenties en brochures)
 • uitvoeren van diverse acties om de naamsbekendheid van OOMT te vergroten
 • uitvoering actie ‘Welkom nieuwe medewerkers in de branche’
 • social media inzetten
 • meewerken aan het magazine Booster, dat 3x per jaar naar de gehele branche wordt gestuurd
 • meedraaien in diverse communicatieprojecten

Wij vragen
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een deskundige en zelfstandige professional met een relevante afgeronde HBO-/WO- opleiding en al enige jaren werkervaring binnen marketing en communicatie. Je bent goed in operationele werkzaamheden, maar bent zeker ook in staat om zelfstandig projecten op te pakken. Je bent analytisch sterk, resultaatgericht en kunt goed samenwerken. Collega’s typeren jou als flexibel, creatief en proactief. 

Ons aanbod 

 • Een zelfstandige en veelzijdige functie voor 32 uur per week binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt en waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid; 
 • Een open en informele werksfeer; 
 • Wij hechten waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken); 
 • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.); 
 • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Je reactie 
Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Josiane Meers, Team Captain Special Accounts (06-51153743) of met Alies le Clercq, Senior HR-Adviseur (06-53812152).

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking