EmailTwitterFacebookLinkedIn

Open sollicitatie

Open sollicitatie? 
Ben je op zoek naar een baan en heb je interesse in onze organisatie, maar pas je niet bij een van onze vacatures? Dan kun je een open sollicitatie indienen. Vermeld naast je motivatie en CV vooral voor wat voor functies je zou willen uitvoeren. Op basis van jouw sollicitatie beoordelen we of er mogelijkheden binnen Innovam zijn. 

Wij vragen
Onze medewerkers zijn bevlogen en ondernemende werknemers. Dat zoeken we ook bij nieuwe collega's. Wil je meewerken aan de ontwikkeling en uitvoering van de mobiliteitsbranche, onze organisatie en producten en diensten? Dan is werken bij Innovam vast iets voor jou. 

Ons aanbod
Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Innovam hecht waarde aan een goede werk-privé balans en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een passend salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking