Projectregisseur

Wat is jouw rol?
Als Projectregisseur ben jij de spin in het web van je projecten, die alle ballen in de lucht houdt en waarbij het proces ook nog eens een feestje is. Hard werken doe je samen: je communiceert daarom effectief met leveranciers, klanten en collega’s en zorgt ervoor dat je projecten met de beste kwaliteit en binnen budget en planning worden afgerond. Je werkt in verschillende projecten tegelijkertijd. Zo breng je in het ene project gastheerschap in de branche door de inzet van mystery guests en in het andere project organiseer je bijvoorbeeld workshops voor talentontwikkeling (zoals escape rooms of coverworkshops). In weer een ander project breng je bewustwording van duurzame inzetbaarheid onder de aandacht van klanten. Jouw rol is vooral gericht op het proces binnen de projecten en deze goed uit te voeren en te stroomlijnen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ervaren en enthousiaste Projectregisseur met minimaal HBO- werk en denkniveau en aantoonbare projectmanagementvaardigheden (bij voorkeur afgeronde opleiding projectmanagement). Je bent praktisch en pro-actief ingesteld en weet projecten tot een goed einde te brengen. Jij weet je snel in het team in te werken en bent de spin in het web van alle activiteiten binnen jouw projecten. 

Het team
Team Special Accounts heeft als belangrijkste klant OOMT, het opleidings- en ontwikkelingsfonds (O&O fonds) van de mobiliteitsbranche. Special Accounts zet de verworven expertise ook in bij de O&O fondsen van andere branches.
Special Accounts is een snelgroeiend team dat op zoek is naar nieuwe competenties en expertise waarmee we onze klanten kunnen verrassen en waarmee het team sterker wordt. We zijn een groep enthousiaste professionals die elke dag opnieuw de uitdaging aangaat om met elkaar de klanten te helpen.  
Wij helpen (leer-)bedrijven met het implementeren van het beleid van OOMT. Dat doen wij door het uitvoeren van opdrachten op het gebied van vakmanschap, voorlichting, talentontwikkeling (met thema’s als ondernemerschap, gastheerschap, leermeesterschap) en duurzame inzetbaarheid.
Daarnaast bedienen wij OOMT door strategisch advies te geven over nieuw beleid en door het uitvoeren van projectopdrachten binnen bestaand beleid. Ook voeren wij onderzoeksopdrachten uit ten behoeve van trends en ontwikkelingen,  geven we invulling aan corporate communicatie en communicatie binnen de projecten.

Ons aanbod

  • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt en waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid;
  • Een open en informele werksfeer;
  • Wij hechten waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken);
  • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.);
  • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je reactie
Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Josiane Meers, Teamcaptain Special Accounts (06-51153743) of met Tonny Havinga, HR-Adviseur (06-41257436). 


Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking