Projectleider 
HBO-professional die projecten leidt op het gebied van ontwikkelen van medewerkers en hun werkgevers

Het team
Special Accounts is een ambitieus en succesvol team binnen Innovam, bestaande uit ruim 20 professionals die in teamverband projecten uitvoeren voor onze opdrachtgever. Het team bestaat uit projectmanagers, HRM-specialisten, bedrijfsadviseurs, communicatieadviseurs en onderzoekers. Dit team gaat elke dag opnieuw de uitdaging aan om de duurzame inzetbaarheid en de ontwikkeling van medewerkers binnen de automotive te bevorderen.We doen dit in opdracht van het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de motorvoertuigen- en tweewielerbranche (OOMT). Om onze dienstverlening naar deze klant verder uit te bouwen en te optimaliseren, is Special Accounts op zoek naar een projectleider!

De functie 
Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en het uitvoeren van projecten op het gebied van ontwikkeling van medewerkers en bedrijven. Van het maken van offertes tot het opstellen van heldere projectplannen, budget en planning. Je houdt je bezig met het project- en procesmanagement van het project; vanuit bedrijfseconomisch en kwalitatief oogpunt zorg je voor continue optimalisatie. Je stuurt functioneel zowel projectmedewerkers als betrokken partners aan en bent verantwoordelijk voor de geleverde productkwaliteit en -kwantiteit. Je begeleidt en controleert de uitvoering en houdt daarbij toezicht op de naleving van instructies en afspraken. Vanuit eigen, inhoudelijke expertise geeft je uitvoering aan de activiteiten binnen de eigen projecten en projecten van collega’s. 

Voorbeeldprojecten: je ene collega projectleider houdt zich in het project “Voorlichting leerlingen” bezig met het ontwikkelen en organiseren van allerlei wervingsactiviteiten voor bedrijven die jongeren willen interesseren voor de branche. Een andere collega voert in het project  “Onderzoek talentscan” een inventarisatie uit naar de mogelijke talentscans die kunnen ingezet worden in de automotive en weer een derde collega ondersteunt een senior projectleider bij het ontwikkelen van één of meerdere pilotprojecten die de leercultuur in de branche kunnen versterken. 

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een ervaren Projectleider met minimaal HBO werk- en denkniveau en aantoonbare projectmanagementvaardigheden. De meest moderne technieken op het gebied van projectmanagement zijn jou niet onbekend.  Bij voorkeur heb je affiniteit met (auto)techniek en kennis over ontwikkeling van medewerkers en hun werkgevers. Je analytische en adviesvaardigheden zijn sterk en je bent een echte ‘verbinder’ die stevig in de schoenen staat. Je vindt het een uitdaging om nieuwe markten aan te boren en een netwerk op te bouwen. Daarbij communiceer je zowel mondeling als schriftelijk helder en overtuigend. De standplaats voor de functie is Nieuwegein en je werkt minimaal 32 uur.

Ons aanbod
Wij bieden je:

  • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid; 
  • Een open en informele werksfeer;
  • Wij hechten waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken);
  • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen);
  • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Je reactie
Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie via de knop 'Solliciteren'. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Josiane Meers, Accountmanager/Team Captain (06 – 51153743) of met Irene van Ommeren, Recruiter a.i. (06 – 27055116). 

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking