Projectmanager Special Accounts

 

De functie
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor projecten die worden uitgevoerd binnen het team Special Accounts. Je zorgt ervoor de kwaliteit geborgd wordt, processen optimaal zijn ingericht en je zorgt dat projectmedewerkers de werkzaamheden goed kunnen uitvoeren. Vanuit de operatie ben je het verlengstuk voor de programmamanager en signaleer je kansen voor nieuwe projecten. Je bespreekt deze inzichten of verbeterslagen. Daarnaast ondersteun je in het opstellen van nieuwe offertes en begrotingen. Kortom: je zorgt ervoor dat jouw projecten met de beste kwaliteit, volgens afspraken en binnen budget en planning succesvol worden afgerond. Jouw rol is vooral gericht op het proces binnen de projecten en om ervoor te zorgen dat deze goed gestroomlijnd uit worden gevoerd.

Taken en verantwoordelijkheden
Managen van projecten 
Optimaliseren en borgen van processen
Opstellen van analyses en rapportages ten behoeve van (door)ontwikkelen van projecten
Monitoren en borgen van kwaliteit 
Ondersteunen in opstellen van offertes en begrotingen 
Functioneel aansturen van projectmedewerkers 
Faciliteren van evaluaties, intervisies en/of kennissessies met stakeholders van projecten
Facturatie 
Signalerende functie naar programmamanager op verbeterslagen en/of nieuwe inzichten aangaande projecten

Wie ben jij?
Als projectmanager ben jij de spin in het web van je projecten, jij krijgt energie van het regelen en organiseren van zaken. Jij laat de schoteltjes draaien en vindt processen een feestje. Hard werken doe je samen: je communiceert daarom effectief met leveranciers, klanten en collega’s en zorgt ervoor dat je projecten met de beste kwaliteit en binnen budget en planning worden afgerond. 

Functie-eisen
Minimaal HBO werk- en denkniveau 
Circa 2-3 jaar werkervaring 
Ervaring met projectmatig werken 
Aantoonbare projectmanagementvaardigheden (bij voorkeur afgeronde opleiding projectmanagement)
Uitstekende communicatieve vaardigheden; zowel mondeling als schriftelijk 
Ervaring met het werken met Microsoft Outlook, Word en Excel
Ervaring met opstellen van rapportages en analyses
Financieel onderlegd / cijfermatig inzicht

Competenties
Praktisch
Gestructureerd 
Overzicht behouden 
Procesmatig
Analytisch 
Hands-on mentaliteit

Het team
Team Special Accounts heeft als belangrijkste klant OOMT, het opleidings- en ontwikkelingsfonds (O&O fonds) van de Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf. Special Accounts zet de verworven expertise ook in bij de O&O fondsen van andere branches. Special Accounts is een snelgroeiend team dat op zoek is naar nieuwe competenties en expertise waarmee we onze klanten kunnen verrassen en waarmee het team sterker wordt. We zijn een groep enthousiaste professionals die elke dag opnieuw de uitdaging aangaat om met elkaar de klanten te helpen.  

Wij helpen (leer-)bedrijven met het implementeren van het beleid van OOMT. Dat doen wij door het uitvoeren van opdrachten op het gebied van vakmanschap, voorlichting, talentontwikkeling (met thema’s als ondernemerschap, gastheerschap, leermeesterschap) en duurzame inzetbaarheid.

Daarnaast bedienen wij OOMT door strategisch advies te geven over nieuw beleid en door het uitvoeren van projectopdrachten binnen bestaand beleid. Ook voeren wij onderzoeksopdrachten uit ten behoeve van trends en ontwikkelingen,  geven we invulling aan corporate communicatie en communicatie binnen de projecten. 

Wat bieden wij?
Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt en waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid
Een open en informele werksfeer
Een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken)
Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/trainingen/cursussen)
Een goed salaris, afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Informatie en sollicitatie
Innovam is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Josiane Meers, Teamcaptain Special Accounts (06-51153743) of met Alies le Clercq, Senior HR-Adviseur (06-53812152).


Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking