Projectmedewerker

Het team
Special Accounts is een snelgroeiend team dat op zoek is naar nieuwe competenties en expertise om ons team te versterken en onze klanten te verrassen! We zijn een groep enthousiaste professionals die elke dag opnieuw de uitdaging aangaat om met elkaar onze klanten te helpen.

Special Accounts bestaat uit collega’s die in teamverband projecten uitvoeren voor onze grotere opdrachtgevers. Dit team bestaat uit projectmanagers, HRM-specialisten, communicatieadviseurs en onderzoekers. Samen met de opdrachtgever streeft Special Accounts ernaar de duurzame inzetbaarheid en de ontwikkeling binnen de automotive te bevorderen. Om deze dienstverlening verder uit te bouwen en te optimaliseren, is Special Accounts op zoek naar een projectmedewerker!

De functie
Als projectmedewerker werk je zelfstandig aan verschillende projecten tegelijk waarbij je nauw samenwerkt met projectleiders en specialisten. Je werkzaamheden zijn uiteenlopend en variëren van het plannen van afspraken tot het organiseren en plannen van bijeenkomsten en het ontwikkelen van producten en diensten. Je houdt je daarnaast bezig met het verzamelen van informatie; denk hierbij aan deskresearch, het afnemen van interviews bij bedrijven en het bijwonen van kennis-sessies. De projectleiders en collega’s houden regelmatig formeel en informeel overleg met je.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte collega op MBO+ niveau die het leuk vindt om mee te denken over de beste oplossing voor onze klant en houdt van werken in een dynamisch team. Je kunt goed omgaan met tijdsdruk, vindt het leuk om ad hoc taken op te pakken en bent vervolgens goed in staat om deze secuur af te ronden. Daarbij weet je je eigen grenzen goed te bewaken. Je werkt bij voorkeur 40 uur en bent tenminste vier dagen per week beschikbaar (standplaats Nieuwegein).

Ons aanbod
Wij bieden je:

  • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid; 
  • Een open en informele werksfeer;
  • Wij hechten waarde aan een goede werk-privébalans (flexibele werktijden/thuiswerken);
  • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen);
  • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Je reactie
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie via de knop 'Solliciteren'. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Josiane Meers, Accountmanager/Team Captain (06 – 51153743) of met Alies le Clercq, Senior HR-Adviseur (06 – 53812152). 

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking