Projectmedewerker Facilities 


De organisatie 
Innovam is hét kennis-, examen- en opleidingscentrum van en voor iedereen die werkzaam is in de automotive- en tweewielerbranche. Branches die volop in beweging zijn. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan actuele opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al meer dan zeventig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in onze mobiliteitssector. Bij Innovam werken 230 bevlogen en betrokken mensen die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klanten. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’ Ons hoofdkantoor is in Nieuwegein. Daarnaast heeft Innovam een aantal regionale kantoren verspreid over het land. Om mee te gaan met de veranderende markt is onze organisatie ook aan veranderingen onderhevig. Van een hiërarchisch aangestuurde organisatie zijn we dit jaar gaan werken met zelforganiserende en wendbare teams.  

Het team 
Het team Facilities bestaat uit 12 medewerkers, verspreid over verschillende onderdelen en vestigingen. Samen zorgen zij voor een optimale ondersteuning van het primair proces van Innovam als kennis – , opleidings- en examenorganisatie. Vanaf 2018 is Innovam gaan werken met zelforganiserende teams. Met een jaarlijks exploitatiebudget van € 2,3 miljoen en de daarbij horende verantwoordelijkheden ben je verzekerd van voldoende uitdaging! Door het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een Projectmedewerker Facilities. 

De functie 
Als Projectmedewerker Facilities werk je samen met de Facilitair Manager en de rest van het team om het beheer van de Innovam- gebouwen, -terreinen en –inventaris te organiseren. De werkzaamheden kenmerken zich door een gezonde mix aan operationele-, projectmatige- en administratieve werkzaamheden binnen het takenpakket van het team Facilities. Je gaat samenwerken met de teamleden en met andere collega’s binnen de organisatie. Daarnaast ga je ook zelfstandig projecten uitvoeren, waarin jij volledig in de lead bent! Vind je het leuk om te specialiseren op één onderwerp? Zoals inkoop, smartbuilding, duurzame huisvesting? Van ons krijg je die ruimte! 

Wij vragen 
Wij zijn op zoek naar een Projectmedewerker met een (bijna) afgeronde HBO-opleiding Facility Management. Mooie eerste carrièrestap; werkervaring is niet direct noodzakelijk. Doorgroei op termijn behoort tot de mogelijkheden. Een ‘doener’ die ook kan ‘(mee)denken’. We zoeken een stevige persoonlijkheid die tevens administratieve affiniteit bezit en kan plannen en organiseren. Je bent 32 uur per week beschikbaar. 

Ons aanbod 

  • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid;  
  • Een open en informele werksfeer; 
  • Wij hechten waarde aan een goede werk-privé balans (flexibele werktijden/thuiswerken) 
  • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.); 
  • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • Wij bieden met een keuzebudget de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te delen. 

Je reactie 
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Saskia Akkersdijk, HR adviseur, telefoon 06-50614982.  

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking