Stage PTH

Het team
Het team Importeurs verzorgt merkentrainingen voor importeurs, fabrikanten en brancheverenigingen. Het (internationale) productaanbod wordt afgestemd op de ontwikkeling bij de verschillende klanten. Met veel van deze klanten bestaat een langdurig samenwerkingsverband. Vooral blended learning (combinatie internettraining en face-to-face training) is één van de speerpunten.

De stage
Tijdens deze meeloopstage biedt Innovam jou de mogelijkheid om de opgedane kennis tijdens je studie in de praktijk te brengen. Je loopt mee in een team van 19 ervaren (technische) trainers en assisteert ze bij het ontwikkelen en verzorgen van  technische trainingen voor professionals, importeurs en/of fabrikanten. Je bereidt (samen) trainingen voor en je zorgt dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Daarbij krijg je de kans om ook zelf trainingen te geven.

Wij vragen
Je bent een enthousiaste, en initiatiefrijke student die een PTH-opleiding volgt of een andere opleiding in die richting. Verder kun jij jezelf vinden in onderstaande criteria:

  • Je bent leergierig, proactief en weet van doorpakken;
  • Je bent een teamplayer, werkt planmatig, bent resultaatgericht en hebt analytisch vermogen;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid en je wil je verder ontwikkelen. Je bent niet bang voor zelfreflectie;
  • Je hebt een goede mondelinge én schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende stage binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Uiteraard bieden wij je een passende stagevergoeding en is er tijd voor leuke uitstapjes en/of een gezellige borrel met mede stagiaires.

Je reactie 
Innovam is altijd op zoek naar verantwoordelijke, nieuwsgierige en open collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button “solliciteren”. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze stage, dan kun je contact opnemen met Neline Arentsen, hrm@innovam.nl


Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking