Stage Unity

 

Het team

Team OE(M) bedient binnen Innovam de internationale klanten op fabrikantenniveau (OE(M)) binnen de segmenten automotive, tweewielers en maritiem. We werken veelal in opdracht van de ontwikkelafdeling van de fabrikanten waarbij we nieuwe opleidingen en trainingen ontwikkelen voor bijvoorbeeld verkopers, medewerkers van de service afdeling, de werkplaats en het management. Binnen het maritieme segment richten we ons vooral op het begeleiden van trainingsbureaus om samen met hen de slag te maken naar een modernere manier van trainen; onze ‘blended’ aanpak. 

Binnen Team OE(M) werken we met een vaste procedure die onderliggend is aan elke nieuwe ontwikkelopdracht die we uitvoeren. Deze procedure maakt het mogelijk om op basis van een gestructureerd proces alle zaken te ontwikkelen die in een ‘blended’ opleidingstraject nodig zijn (e-learning modules, instructievideo’s, klassikale trainingen, training met AR en VR technieken, certificeringstrajecten). 

Ons team bestaat uit een team van echte specialisten die er samen voor zorgen dat alle facetten van de ‘blended’ eindproducten in huis ontwikkeld kunnen worden. Vanwege de groeiende orderportefeuille zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire met specifieke kennis op het gebied van het moderne ‘opleiden en trainen’. 

De stage

De stage bestaat uit een uitdagend onderzoek en biedt jou daarmee de kans om je op diverse vlakken verder te ontwikkelen! Het onderzoek richt zich voornamelijk op de vraag naar hoe ons team Unity kan inzetten als ontwikkeltool. 

Wij vragen

We zoeken een open, verantwoordelijke en nieuwsgierige hbo/wo-stagiaire die de opleiding Gamedesign, Media Technologie of een soortgelijke opleiding volgt. Je wilt je graag verder ontwikkelen en hebt een proactieve en zelfstandige instelling. Daarnaast ben jij sterk in de samenwerking met anderen en schroom je niet om kritische vragen te stellen. Je hebt goede kennis van en ervaring met 3DS max, Cad, Adobe Animate en CreateJS Javascript. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar op ons hoofdkantoor in Nieuwegein.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende stage binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Uiteraard bieden wij je een passende stagevergoeding en is er tijd voor leuke uitstapjes en/of een gezellige borrel met mede stagiaires.

Je reactie 

Innovam is altijd op zoek naar verantwoordelijke, nieuwsgierige en open stagiaires met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button “solliciteren”. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze stage, dan kun je contact opnemen met Taco van Zurk, 030-6087898.

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking