Technisch Trainer personenwagens

De organisatie
Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche, een branche die volop in beweging is. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan goede opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al zeventig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klant. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’ Het hoofdkantoor is in Nieuwegein. Daarnaast heeft Innovam een aantal regionale vestigingen verspreid over het land.

Het team
Het team Importeurs verzorgt merkentrainingen voor importeurs, fabrikanten en brancheverenigingen. Het (internationale) productaanbod wordt afgestemd op de ontwikkeling bij de verschillende klanten. Met veel van deze klanten bestaat een langdurig samenwerkingsverband. Vooral blended learning (combinatie internettraining en face-to-face training) is één van de speerpunten.

De functie
Als technisch trainer vind jij het leuk om jouw technische kennis over te dragen. Je ontwikkelt en verzorgt technische trainingen voor professionals, importeurs en/of fabrikanten. Je bereidt trainingen voor en je zorgt dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Je controleert tevens het trainingsmateriaal en draagt bij aan de kwaliteitsbewaking van onze technische trainingen. Je bent in staat het verdere trainingsaanbod van Innovam onder de aandacht van cursisten te brengen en kansen voor de organisatie te signaleren. 

Door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen wij gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker, dealer en de diverse merken waarvoor wij mogen werken. Om het leerrendement te verhogen en de leeromgeving voor medewerkers nóg uitdagender te maken doen wij een beroep op jouw creativiteit bij de inzet van blended learning als onderwijsvorm. Samen met je directe collega’s denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen om zo  een ‘leven lang leren’ mogelijk te maken.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een ondernemende, flexibele en representatieve trainer (of technicus die het trainingsvak graag wil leren!). Wij vragen een klant- en servicegerichte werkhouding en minimaal mbo-4 werk- en denkniveau. Dit is een mooie functie voor iemand die bijvoorbeeld nu werkt als Technisch Specialist/Diagnose Specialist en graag een volgende stap wil maken in zijn/haar carrière. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende communicatieve en bij voorkeur didactische vaardigheden. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, beheers je bij voorkeur de Engelse taal, heb je ervaring met MS office en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. De standplaats voor deze functie is bij een van onze klanten in midden Nederland. Je kunt daarnaast ingezet worden voor verschillende opdrachten in binnen- en buitenland.

Ons aanbod
       Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid;
       Een open en informele werksfeer;
       Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.);
       Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire                        arbeidsvoorwaarden;
       Wij bieden met een keuzebudget de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te delen.

Je reactie
Innovam is altijd op zoek naar verantwoordelijke, nieuwsgierige en open collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button “solliciteren”.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Wessel Rogier, Key Accountmanager, telefoon 06-54330374 of Alies le Clercq , van team HRM, telefoon 06-53812152.


 

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking