TRAINER FIETSTECHNIEK (24-40 uur)

Tweewieler Academy 
Wij zijn het kennis-, opleidings- en trainingscentrum voor de tweewielerbranche en het onderwijs en gaan met een snelgroeiend team van enthousiaste professionals elke dag opnieuw de uitdaging aan gaan om met elkaar onze klanten te helpen zich verder te ontwikkelen. Door onze intensieve samenwerking met gerenommeerde fietsmerken, fabrikanten, importeurs, retailorganisaties en het onderwijs staan we midden in de tweewielerbranche. We richten ons op de performance verbetering van onze klanten op het gebied van management, commercie en techniek. Daarnaast heeft de Tweewieler Academy vorig jaar een vernieuwend onderwijsconcept gelanceerd; de bedrijfsscholen.

Bedrijfsscholen
In onze praktijkgerichte bedrijfsscholen verzorgen we voor scholieren en zij-instromers opleidingen voor fietstechniek op niveau 2 en niveau 3. Daarbij werken we met uitsluitend trainers die uit de branche afkomstig zijn en wordt het maatgerichte lespakket aangevuld met gastcolleges door externe partijen en een intensief trainingspakket. Door deze wijze van onderwijs vinden de deelnemers perfect aansluiting bij de hedendaagse praktijk op het gebied van techniek, winkel en werkplaats. Om deze nieuwe vorm van dienstverlening verder uit te bouwen en te vernieuwen, zijn wij op zoek naar enthousiaste trainers fietstechniek! 

Wat is jouw rol?  
Als technisch trainer verzorg je voornamelijk technische fietstrainingen voor onze bedrijfsscholen en ben je ook inzetbaar op onze high-end merktrainingen. Je controleert het trainingsmateriaal en repareert je trainingsfietsen. Tevens zorg je voor de optimalisatie en doorontwikkeling van ons lesmateriaal en ontwikkel je nieuwe trainingen op basis van de bij jou bekende nieuwste technieken. Ook zie jij commerciële kansen en vind je het leuk om daarop te acteren. 

Wat vragen wij?  

  • Een deskundige, klantgerichte en flexibele professional met hart voor de tweewieler branche en ruime fietstechnische kennis uit de praktijk;
  • Je hebt een passende technische opleiding afgerond en je beschikt bij voorkeur over didactische ervaring;
  • Je vindt het leuk om kennis over te dragen aan anderen en bent bij voorkeur lesbevoegd of je bent bereid om je lesbevoegdheid/didactische aantekening (PDG) te halen;
  • Je bent een energieke zelfstarter en je communiceert helder en overtuigend;
  • Je voelt je thuis in een no-nonsense omgeving en bent bereid om te reizen naar onze opdrachtgevers.

Ons aanbod 

  • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid; 
  • Een open en informele werksfeer; 
  • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen;
  • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Je reactie 
De Tweewieler Academy is altijd op zoek naar deskundige collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Robbert-Jan van den Berg (06-22420285) of met Alies le Clercq, Senior HR-Adviseur (06-53812152).
Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking