Uitgever / Projectleider

Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche, een branche die volop in beweging is. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan goede opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al meer dan zestig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klant. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’ Het hoofdkantoor is in Nieuwegein. Daarnaast heeft Innovam een aantal regionale kantoren verspreid over het land.

Het team
Bij Team Beroepsonderwijs ontwikkelen we lesmethodes voor de beroepsopleidingen motorvoertuigentechniek. De methodes bestaan uit actueel, op de praktijk toegesneden (digitaal) lesmateriaal, een eigen LMS en state-of-the-art leermiddelen. Zo ondersteunen we vmbo’s en ROC’s om professionals op te leiden die klaar zijn voor de toekomst. Het zelforganiserende team bestaat uit 7 enthousiaste professionals, waar alle disciplines aanwezig zijn voor het ontwikkelen én verkopen van de lesmethodes.

De functie
Als Uitgever / Projectleider signaleer en inventariseer je trends en ontwikkelingen in het beroepsonderwijs, waarbij je - op basis van je ervaring en inzicht – goed in staat bent om in te spelen op nieuwe kansen. Jij inventariseert de klantwensen en marktbehoeften en zorgt er met het actuele en vernieuwende productportfolio voor dat onze producten en diensten goed aansluiten bij de (toekomstige) vraag. Samen met het team speel je vanzelfsprekend een grote rol in de ontwikkeling van deze nieuwe producten en diensten en ben je nauw betrokken bij de innovatie van het (digitale) productaanbod en methoden van uitgeven. Het helder vertalen van vragen uit de markt naar nieuwe projecten, het aansturen van auteurs en het commercieel in de markt zetten van (nieuwe) materialen is een belangrijk onderdeel van je taken. Daarnaast is het initiëren en leiden van projecten om digitaal onderwijsmateriaal te ontwikkelen en te verspreiden een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Je bent daarbij verantwoordelijk voor zowel de planning als de financiële kant van de projecten. Ook onderhoud je intensief contact met opdrachtgevers en leveranciers. Uiteraard is het bewaken van een goede kwaliteit hierbij erg belangrijk.

Wij vragen 
Wij zijn op zoek naar een stevige, resultaatgerichte professional met academisch werk- en denkniveau die ruime ervaring heeft als Uitgever, bij voorkeur binnen het beroepsonderwijs en/of de (auto)techniek. Je bent strategisch en analytisch sterk en bent goed in staat om visie en strategische doelen te vertalen in concrete projecten. Je bent dan ook sterk gericht op het realiseren van doelstellingen en resultaten en vervult daarbij graag de rol van aanjager.  Jouw marktkennis en gevoel voor commercie zijn daarbij onmisbaar. Je weet zowel klanten, stakeholders als collega’s op inspirerende en overtuigende wijze mee te nemen. Daarbij komt jouw kennis van onderwijskunde en didactiek en je ervaring als projectleider goed van pas. Je werkt voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein en bent 24 – 40 uur per week beschikbaar.

Ons aanbod
Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Innovam hecht waarde aan een goede werk-privébalans en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een passend salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je reactie
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button “solliciteren”. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Irene van Ommeren, Recruiter (06-27055116). 

Vacaturehouder

Type functie

Publicatie

Contactpersoon HR

Overige

Opmerking