EmailFacebookLinkedIn

 

 

Dit zijn wij

 

Dit zijn wij

Innovam aangenaam!

Innovam is de opleider voor de mobiliteitsbranche. We helpen vakmensen en organisaties om het beste uit hunzelf te halen. Daarvoor geven we trainingen en advies. Onze trainingen zijn er voor de hele branche: van personenauto-, bedrijfsauto-, fiets-, gemotoriseerde tweewieler- en schadeherstelbedrijven, voor tankstations en autowas, autoverhuur en caravan-, camper en aanhangwagenbedrijven.

We trainen voor importeurs en fabrikanten, voor ketens en formules, en voor alle medewerkers die zich willen ontwikkelen. Op het gebied van APK, BBL-begeleiding, e-voertuigen en alle technische onderwerpen, of voor persoonlijke ontwikkeling. We trainen op onze locaties of bij onze klanten, en online als het kan. We werken aan een hechte aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven. Dat doen we voor, en samen met de vmbo’s, ROC’s en leerbedrijven.

Missie en visie

Innovam gelooft in een resultaatgerichte ontwikkeling van mensen om zo de mobiliteitsbranche kwalitatief te verbeteren, in beweging te brengen en te houden.

We helpen je graag verder met je eigen educatie, maar ook die van je medewerkers,
je leerlingen en je bedrijf. Dit doen we door producten en diensten aan te bieden die je goede meetbare resultaten en meer effectiviteit opleveren.

We verbinden en zorgen voor een hechte aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven voor een toekomstbestendige branche.

Daarnaast streven wij ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

Kortom: Innovam helpt iedereen om het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen, zodat de mobiliteitsbranche als geheel optimaal functioneert.

Lang geleden

Stichting VAM is in 1948 door de BOVAG opgericht als antwoord op de grote vraag naar ondernemende, gekwalificeerde vakmensen. In 1968 wordt de Stichting Beroepsopleiding BeVAM opgericht, die zich specifiek richt op leerlingen uit het leerlingwezen. De activiteiten van beide stichtingen vertonen dermate veel overlap dat in 1990 besloten wordt samen verder te gaan onder de naam Innovam.  

Onze kernwaarden

OPEN 
Omdat we luisteren naar onze klanten en elkaar, durven te delen wat we leren en open staan voor mogelijkheden.

NIEUWSGIERIG  
Omdat we willen weten wat de vakmensen beweegt, wat ze doormaken, wat hun vragen zijn.  

VERANTWOORDELIJK 
Omdat het onze missie is om onze klanten – en eigenlijk de hele mobiliteitsbranche – vooruit te helpen. Daar staan we voor en daar bestaan we voor. 

Onze trainers vertellen...

Onze collega's vertellen...

Leo en Herme vertellen...