EmailTwitterFacebookLinkedIn

Over Innovam

De mobiliteitsbranche verandert in hoog tempo. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan goede opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam, al meer dan zestig jaar.

Innovam moves you forward

Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Hiervoor ontwikkelen we toonaangevende producten en diensten die onze klanten helpen een gezonde toekomst tegemoet te gaan.

Innovam is hét kennis- en opleidingsinstituut voor de mobiliteitsbranche, letterlijk en figuurlijk één van de meest dynamische branches. Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers, waarvan het grootste gedeelte opereert vanuit de hoofdvestiging in Nieuwegein. Daarnaast hebben we een aantal regionale kantoren verspreid over het land.

Bij al onze werkzaamheden is een passende en praktische aanpak van belang. Daarom luisteren we intensief naar onze klanten en kijken we met een open blik naar de toekomst. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam moves you forward.’

Kernactiviteiten

We verzorgen onder andere trainingen en examens in (bedrijfs)autotechniek, tweewielertechniek, (after)sales, management en HRM. Dit wordt gedaan vanuit een praktische en kennisgerichte benadering. Examens worden uitgevoerd door het IBKI: het onafhankelijke instituut voor examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche. Daarnaast streven wij ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken. Wij zetten onze kennis en ervaring in om met een praktijkgerichte aanpak projecten uit te voeren voor de branche. Onze focus ligt hierbij op de toekomstige medewerkers; zo voeren wij projecten uit voor voornamelijk ROC’s, overheden (OCW) en bedrijven.