EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Accountmanager EDGe Mobility

Jij bent dé sparringspartner voor onze klanten die midden in transitie zitten naar elektrische mobiliteit. 

Ervaring binnen de automotive en brede basiskennis bedrijfsvoering? Lees dan snel verder.

                                     AutoNiveau

                                          HBO

                                     Amsterdam

                                         40 uur

Dit ga je doen
Als accountmanager EDGe Mobility richt je je op het optimaal functioneren van de klant in de transitie naar elektrische mobiliteit. Je adviseert gevraagd en ongevraagd, coacht en ondersteunt de klant bij de professionalisering. Jij bent de sparringpartner met betrekking tot vraagstukken op het gebied van personeel en bedrijfsvoering. 
Jouw resultaatgebieden zijn: relatiebeheer, acquisitie en signaleren van veranderingen en kansen. Je werkt hierin nauw samen met de andere accountmanagers en specialisten binnen AutoNiveau en Innovam en met de externe partners. 
Uiteraard verricht je binnen deze functie ook de administratieve handelingen die voortvloeien uit jouw werkzaamheden, denk hierbij aan bezoekrapportages, urenregistratie en offertes opmaken. 
 

Dit breng je mee
Je bent een klant- en servicegerichte professional. Je beschikt over uitstekende commerciële vaardigheden en bent in staat om langdurige relaties op te bouwen en te onderhouden. Voor jou spreekt het voor zich om initiatief te nemen en je bent een doorzetter. Voor klanten ben je een  goede gesprekspartner  en je weet hun wensen om te zetten in concrete acties. Je hebt sterke affiniteit met de automotive branche en met name met elektrische voertuigen of hybride voertuigen.  

Om bij ons als accountmanager EDGe Mobility aan de slag te gaan:
•    heb je hbo werk- en denkniveau
•    heb je minimaal 5 jaar ervaring met accountmanagement
•    heb je een brede basiskennis m.b.t. bedrijfsprocessen, HRM, marketing in relatie tot leren & ontwikkelen
 

EDGe Mobility
EDGe Mobility is hét landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden. Het accountteam EDGe Mobility richt zich op de elektrische transitie bij het personenautobedrijf (MKB, grotere dealerbedrijven en dealerholdings) in de mobiliteitsbranche waarbij zowel techniek, commercie, HRM, bedrijfsvoering, marketing als leerconcepten centraal staan. Doelstelling is om de kwaliteit van het personenautobedrijf in de mobiliteitsbranche te verhogen en daarnaast commerciële doelstellingen te behalen.

Wij bieden jou
Een veelzijdige functie voor 40 uur per week binnen een uitdagende, zich snel ontwikkelende werkomgeving. Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. 
Uiteraard bieden wij je een goed salaris die ligt tussen min €3.012 en max €4.337 (schaal 10) afhankelijk van werkervaring en opleiding. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een persoonlijke bonus, winstdeling en 6 extra ATV dagen.

 

Solliciteren
Kijk je er naar uit om jouw adviesvaardigheden en commerciële skills in te zetten om de kwaliteit van het personenautobedrijf te verhogen? Reageer dan snel door je sollicitatie te sturen naar Ruud Beukers. Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 088-0044123.