EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Backoffice medewerker

                                         AutoNiveau

                                                 MBO

                                          Amsterdam

                                            32-40 uur

Dit ga je doen

Als  Backoffice medewerker ondersteun je het team Backoffice van AutoNiveau. Je verricht uiteenlopende backoffice werkzaamheden die onder andere bestaan uit: 

-    Registreren, verwerken en beheren van deelnemer- en administratieve gegevens;
-    Beantwoorden van telefonie, chat, mailverwerking;
-    Archiveren en het verstrekken van (trainings-)informatie aan klanten en collega’s;
-    Het verzorgen van de planning van evenementen;
-    Verwerking/opvolging van offerteaanvragen (werkvoorbereiding); 
 

Dit breng je mee

Je werkt graag samen met anderen, kunt goed plannen en organiseren en voelt je verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden en onze klant. Je werkt vanuit een klantgerichte, nieuwsgierige instelling met aandacht voor kwaliteit. Nauwkeurigheid en flexibiliteit zijn hierbij belangrijk. 
 
Om als administratief medewerker team Backoffice aan de slag te gaan:
-    beschik je over mbo werk- en denkniveau;
-    heb je enkele jaren administratieve ervaring;
-    heb je kennis van geautomatiseerde systemen;
-    heb je kennis van administratieve en/of logistieke processen.
 

Hier gebeurt het

AutoNiveau is een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het opleiden en coachen van medewerkers en ondersteunen van bedrijven in de automotive branche. Sinds 2005 ontwikkelen en verzorgen wij online- en praktijkgerichte trainingen voor diverse importeurs, dealers, onderdelengrossiers en universele autobedrijven. De trainingen kenmerken zich door een praktijkgerichte aanpak welke direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkzaamheden van onze deelnemers en bijdragen aan het rendement van het bedrijf. Door onze open en heldere manier van communiceren zijn inmiddels velen bedrijven klant van AutoNiveau en zijn met diverse partners nauwe samenwerkingen opgezet. 

Team Backoffice
Ons team voert alle denkbare administratieve werkzaamheden uit waar ieder zijn eigen rol heeft. Daarmee zijn  we het spil van het bedrijf. Voor onze deelnemers en klanten zijn we eerste aanspreekpunt. Intern zijn we vraagbaak over het leermanagement systeem.
 

Dit kun je van ons verwachten 

Een veelzijdige functie voor 32-40 uur per week binnen een uitdagende, zich snel ontwikkelende werkomgeving. We bieden je een zeer afwisselende functie met veel eigen verantwoording. Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. 

Uiteraard bieden wij je een goed salaris die bruto ligt tussen min €2.095. en max €3.101 (schaal 7) op basis van 40 uur per week  afhankelijk van werkervaring en opleiding. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een persoonlijke bonus, winstdeling en 6 extra ATV dagen.

Solliciteren

Kijk je er naar uit om samen met je collega’s het gehele administratieve proces binnen AutoNiveau op rolletjes te laten lopen? Reageer dan snel door je sollicitatie te sturen naar Laurien Bédorf (laurien.bedorf@autoniveau.nl ). Wil je eerst meer informatie bel dan naar 088-0044123