EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Supportmedewerker Autotechniek
Je vastbijten in complexe storingen en pas loslaten als je de oplossing hebt.  Daar ga jij voor! Ben je technisch specialist en toe aan een specialisatie in de complexere diagnoses? Lees dan snel verder.

                                          AutoNiveau

                                                 mbo

                                           Amsterdam

                                               40 uur

Dit ga je doen

Als Supportmedewerker Autotechniek biedt je telefonisch praktische ondersteuning aan onze klanten bij technische vragen en diagnose stelling. Je documenteert de oplossingen in onze database.  Inmiddels hebben we een grote database aan kennis die steeds verder uitbreidt. Je monitort de status van de vragen en weet als geen ander dat snelheid in het stellen van de juiste diagnose zeer gewenst is. Daarnaast lees je door middel van Remote Diagnostics auto’s uit op afstand. Je configureert en programmeert ze. Je test en implementeert nieuwe competenties bij bestaande diagnose apparatuur en adviseert bij investering in nieuwe diagnose apparatuur. 

Je houdt je kennis up to date door relevante ontwikkelingen te volgen en kennis uit te wisselen met vakgenoten.
 
Deze functie kun je volledig vanuit huis doen, maar we bieden je ook de mogelijkheid om op 1 van onze locaties te werken. 
 

Dit breng je mee

Je hebt een zelfstandige, ondernemende werkhouding en laat geen kans onbenut om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard ben je oplossingsgericht, je weet verbanden te leggen en herkent belangrijke informatie. Dat er geen oplossing is, bestaat voor jou niet.  Communicatief ben je zeer sterk en je hebt een klant- en servicegerichte werkhouding.
Om bij ons als Supportmedewerker Autotechniek aan de slag te gaan:

  • heb je minimaal een opleiding tot technisch specialist afgerond
  • heb je ruime diagnose ervaring
  • beheers je de Engelse taal

AutoNiveau, Samen Leren Ontwikkelen

AutoNiveau is een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het opleiden en coachen van medewerkers en ondersteunen van bedrijven in de automotive branche. Sinds 2005 ontwikkelen en verzorgen wij online- en praktijkgerichte trainingen voor diverse importeurs, dealers, onderdelengrossiers en universele autobedrijven. De trainingen kenmerken zich door een praktijkgerichte aanpak welke direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkzaamheden van onze deelnemers en bijdragen aan het rendement van het bedrijf. Door onze open en heldere manier van communiceren zijn inmiddels velen bedrijven klant van AutoNiveau en zijn met diverse partners nauwe samenwerkingen opgezet. Door deze samenwerkingen zijn onze diensten verder uitgebreid met een technische helpdesk en diagnose op afstand waardoor we bedrijven nog beter kunnen ondersteunen.
 

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige functie voor 40 uur per week binnen een uitdagende, zich snel ontwikkelende werkomgeving. We bieden je een zeer afwisselende functie met veel eigen verantwoording en waarin je kennis maakt met de nieuwste technieken. Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. We bieden je flexibele arbeidstijden met de mogelijkheid om thuis te werken.

Uiteraard bieden wij je een goed salaris die ligt tussen min €2.357 en max €3.426 (schaal 8) afhankelijk van werkervaring en opleiding. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan onder andere uit een persoonlijke bonus, winstdeling en 6 extra ATV dagen.
 


Solliciteren

Kijk je er naar uit om met jouw technische kennis en diagnostisch vermogen
onze klanten te helpen bij complexe storingen?

Reageer dan snel door je sollicitatie te sturen naar Menno Verhorst (menno.verhorst@autoniveau.nl)
Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 088-0044123.