EmailTwitterFacebookLinkedIn


Freelance Technisch Trainer Bedrijfswagens

Die beschikt over uitstekende didactische vaardigheden

                                      Innovam                                                                                HBO

                                        Flexibel                                                                              Flexibel

Team: Innovam
Opleiding: HBO
Locatie: Flexibel
Aantal uur: Flexibel

Dit ga je doen

Ter uitbreiding van onze pool externe trainers, zijn wij op zoek naar competente, vriendelijke en representatieve freelance bedrijfswagentrainers die voor ons het technisch trainingsaanbod kunnen verzorgen. De onderwerpen van de trainingen hebben betrekking op bedrijfswagens (zwaar en licht). Als technisch trainer ontwikkel en verzorg je technische trainingen voor vak professionals, importeurs en/of fabrikanten.

Je bereidt trainingen voor en zorgt ervoor dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Daarnaast controleer je het materiaal en je draagt bij aan de kwaliteitsbewaking van onze technische trainingen en ben je in staat het verdere trainingsaanbod van Innovam onder de aandacht van cursisten te brengen en kansen voor de organisatie te signaleren. 

Dit breng je mee  

Wij zijn op zoek naar zelfstandige ondernemers met een klant- en servicegerichte werkhouding en een afgeronde technische HBO opleiding (bijvoorbeeld HTS autotechniek of PTH) en enkele jaren werkervaring in de branche.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, ben je communicatief vaardig en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. 


Hier gebeurt het 

De afdeling Trainingen verzorgt opleidingen voor ROC-leerlingen en vakprofessionals. De komende jaren wordt meer samenwerking met partners gezocht, zodat het productaanbod verder kan worden geflexibiliseerd en uitgebreid. Vooral blended learning (combinatie internettraining en face tot face training) is één van de speerpunten. Voor wat betreft de merkentrainingen bestaan de klanten uit importeurs, fabrikanten en brancheverenigingen in binnen- en buitenland. Met veel van deze klanten bestaat een langdurig samenwerkingsverband.

Dit kun je van ons verwachten

Wij bieden zelfstandige en veelzijdige freelance trainings- en ontwikkel opdrachten binnen een dynamisch bedrijf dat draait om kennis, kwaliteit, klantgerichtheid en ondernemerschap. Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Het tarief en de inzetbare dagen zijn in overleg.


Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Wessel Rogier, Key Accountmanager, 06-54330374 of Irene van Ommeren, Recruiter a.i., 06-27055116.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.