EmailTwitterFacebookLinkedIn


Instructeur Trucktechniek 

Bedrijfswagens                                                                            MBO

Nieuwegein (50%) als Rotterdam en Breda (50%)                           32-40 uur

Team: Bedrijfswagens
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32-40 uur

Dit ga je doen

Jij komt je bed uit voor het overdragen van trucktechnische kennis! Niets mooier dan dat een cursist je na een training mailt om je persoonlijk te bedanken toch? Bij Innovam Truckwise krijg je elke dag de kans om te werken aan de professionele groei van je cursisten én die van jezelf als instructeur. Je verzorgt technische trainingen voor zowel leerlingen als vakvolwassen technici, je leidt nieuwe APK keurmeesters op en verzorgt trainingen voor onze opdrachtgevers. Je bereidt trainingen voor en je zorgt dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Je controleert tevens het trainingsmateriaal en bewaakt – samen met je collega’s – de kwaliteit van het trainingsaanbod. Bovendien vind je het leuk om cursisten te adviseren en te enthousiasmeren voor andere trainingen van Innovam en daarmee bij te dragen aan de groei van Truckwise. 

Innovam Truckwise speelt door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, gericht in op de actuele scholingsbehoeften. Samen met je directe collega’s denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen om zo  een ‘leven lang leren’ mogelijk te maken.


Dit breng je mee  

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, flexibele en representatieve trainer. Heb je nog geen ervaring als trainer, maar ben je nu bijvoorbeeld werkzaam als leermeester of monteur in de truckbranche? In dat geval leiden wij je graag op! Wij vragen een klant- en servicegerichte werkhouding en minimaal mbo-3 werk- en denkniveau. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende communicatieve en bij voorkeur didactische vaardigheden. 

Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, heb je ervaring met MS office en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. Je zult ongeveer 50% van je tijd in Nieuwegein werken en 50% in het zuiden van het land (Rotterdam en Breda). 


Hier gebeurt het 

Innovam Truckwise is een enthousiast team dat de truckbranche helpt met hun technische en personele vraagstukken. We helpen MBO studenten met relevante praktijktrainingen, vakvolwassen technici met APK en uitbreiding van hun (technische) kennis en truck- en busimporteurs met het beter maken van hun dealernetwerk. De werkzaamheden zijn zeer divers maar hebben één overeenkomst; het gaat altijd over bedrijfswagens! 

Dit kun je van ons verwachten

Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een open en informele werksfeer en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.).

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. Wij bieden met een keuzebudget de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te delen.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren
Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Bert Broesder, Teamcaptain Truckwise, 06 - 20014133 of Irene van Ommeren, Recruiter a.i., 06-27055116.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.