EmailTwitterFacebookLinkedIn


Opleidingsadviseur Truckbranche


Innovam Truckwise                                                                      MBO/HBO

Nieuwegein                                                                                    32-40 uur

Team: Innovam Truckwise 
Opleiding: MBO / HBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32-40 uur

Dit ga je doen


Als Opleidingsadviseur breng je het productportfolio van Innovam Truckwise onder de aandacht bij (potentiële) klanten zoals truckdealers, universele truckbedrijven en  fleetowners. Je bent verantwoordelijk voor een groei in de afname van onze trainingen en adviseert over passende brancheoplossingen waarmee je truckbedrijven én haar medewerkers naar een hoger niveau brengt. Hierbij komt je kennis van de truckbranche heel goed van pas; als ‘partner in business’ wordt jouw advies serieus genomen. Daarbij zijn je geloof in ‘een leven lang leren’ samen met je overtuigingskracht en je adviserende vaardigheden de reden voor (commercieel) succes! Tot slot ben je in staat om in te spelen op nieuwe kansen in de markt en nieuwe markten te verkennen. Daarmee lever je een actieve bijdrage aan kennis- en productontwikkeling van Truckwise.

Dit breng je mee  


Wij zijn op zoek naar een actieve, klant- en servicegerichte adviseur met, bij voorkeur technische, ervaring in de truckbranche. Je werkt nu als techneut (of bijvoorbeeld als servicemanager of aftersales medewerker) en weet welke zaken spelen binnen de truckbranche. Je bent snel in staat om connectie te maken en het gesprek op inhoud te voeren met je gesprekspartner, veelal de manager of leermeester van het truckbedrijf. Vanzelfsprekend is een enthousiaste, commerciële en ondernemende werkhouding erg belangrijk. Je past goed binnen onze organisatie als je van nature open, nieuwsgierig en verantwoordelijk bent en de wil hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Je werkt in regio Midden en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Hier gebeurt het 

Innovam Truckwise is een enthousiast team dat op proactieve wijze de bedrijfswagensector (onderwijs, importeurs, bus- en truckbedrijven, fleetowners) adviseert in bestaande en nieuwe opleidingsbehoeften en HR vraagstukken. Met een oplossingsgerichte aanpak, een relevant trainingsaanbod en veel kennis van de branche is de dienstverlening van Truckwise succesvol gebleken. De werkzaamheden zijn zeer divers maar hebben 1 overeenkomst; het gaat altijd over bedrijfswagens!  

Dit kun je van ons verwachten

Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een open en informele werksfeer en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.).

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. Wij bieden met een keuzebudget de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te delen.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren
Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Bert Broesder, Teamcaptain Truckwise, 06 - 20014133 of Irene van Ommeren, Recruiter a.i., 06-27055116.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.