EmailTwitterFacebookLinkedIn


Trainer Trucktechniek

Weet jij alles van trucktechniek af en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? 
 Lees dan snel verder.

                                      Bedrijfswagens                                                                                     MBO

                                          Nieuwegein                                                                                     32-40 uur

Team: Bedrijfswagens
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32-40 uur

Dit ga je doen

Jij komt je bed uit voor het overdragen van truck technische kennis! Niets mooier dan dat een cursist je na een training mailt om je persoonlijk te bedanken toch? Bij Innovam Truckwise krijg je elke dag de kans om te werken aan de professionele groei van je cursisten én die van jezelf als trainer. Je verzorgt technische trainingen voor zowel leerlingen als vakvolwassen technici, je leidt nieuwe APK keurmeesters op en verzorgt trainingen voor onze opdrachtgevers. Je bereidt trainingen voor en je zorgt dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Je controleert tevens het trainingsmateriaal en bewaakt – samen met je collega’s – de kwaliteit van het trainingsaanbod. Bovendien vind je het leuk om cursisten te adviseren en te enthousiasmeren voor andere trainingen van Innovam en daarmee bij te dragen aan de groei van Truckwise. 

Innovam Truckwise speelt door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, gericht in op de actuele scholingsbehoeften. Samen met je directe collega’s denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen om zo  een ‘leven lang leren’ mogelijk te maken.

Onze collega Paul vertelt je graag meer over deze veelzijdige trainersrol. Klik hier om  de video te bekijken.
 

Dit breng je mee  

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, flexibele en representatieve trainer. Heb je nog geen ervaring als trainer, maar ben je nu bijvoorbeeld werkzaam als leermeester of monteur in de truckbranche? In dat geval leiden wij je graag op! 

Jouw enthousiasme voor je vak is aanstekelijk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. Uiteraard ben je klant- en service gericht. 

Om als trainer trucktechniek aan de slag te gaan:
-    heb je een passende technische opleiding op minimaal mbo 3 niveau;
-    is het een pre dat je een APK keurmeester diploma hebt;
-    beschik je over didactische ervaring of heb je hier affiniteit mee; 
-    heb je ervaring met MS Office;

We geven trainingen door het hele land. Uiteraard houden we in de planning zoveel mogelijk rekening met de regio waar je woont, maar het kan zijn dat je soms wat verder weg traint. Reizen is voor jou geen probleem.  
 

Hier gebeurt het 

Innovam Truckwise is een enthousiast team dat de truckbranche helpt met hun technische en personele vraagstukken. We helpen mbo studenten met relevante praktijktrainingen, vakvolwassen technici met APK en uitbreiding van hun (technische) kennis en truck- en busimporteurs met het beter maken van hun dealernetwerk. De werkzaamheden zijn zeer divers maar hebben één overeenkomst; het gaat altijd over bedrijfswagens! 

Benieuwd hoe locatie Nieuwegein er uit ziet, klik dan hier om de video te bekijken.

Dit kun je van ons verwachten

Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een open en informele werksfeer en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.).  Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten. 

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. Wij bieden met een keuzebudget de 


Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren
Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. 

Voor meer informatie kijk eens op https://www.innovam.nl/trainer of neem contact op met Sjoerd Schippers, Accountmanager Truckwise, 06-50086286  of Mandy Wethly, Recruiter, 06-21338507.