EmailTwitterFacebookLinkedIn


Ontwikkelaar les- en trainingsmateriaal motorvoertuigentechniek
Jouw kennis en enthousiasme over alles wat met motorvoertuigentechniek te maken heeft, draag je graag over. Heb je ervaring als docent, leermeester of werkplaatschef en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Lees dan snel verder.  

                            Beroepsonderwijs                                                                       HBO

                                  Nieuwegein                                                                              40 uur

Team: Beroepsonderwijs
Opleiding: HBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur 

Dit ga je doen 

Als Ontwikkelaar ontwikkel en onderhoud je ons les/trainingsmateriaal. Het materiaal dient te voldoen aan de wettelijke eisen, de visie van Innovam en de wensen van de klant en tegelijkertijd houd je rekening met het gebruik van de modernste (trainings)technieken. Je voert overleg met materiedeskundigen (docenten, trainers e.d.) over het te ontwikkelen materiaal en signaleert de kennisbehoeften van leerlingen/docent/cursisten en speelt hierop in. Je werkt tevens aan continue vernieuwing door de nieuwe technieken en didactische ontwikkelingen in het les/trainingsmateriaal mee te nemen. En om feeling te houden met de trainingen geef je zelf ook zo nu en dan een technische training.

Dit breng je mee

Anderen kennen jou als een onafhankelijke, zelfstandige, gedreven en enthousiaste professional die nieuwsgierig is naar de modernste ontwikkeltools en andere ontwikkelingen binnen het onderwijs en didactiek. Je hebt een grote affiniteit met automatisering.

Om als ontwikkelaar les- en trainingsmateriaal motorvoertuigentechniek  aan de slag te gaan:

  • Heb je een hbo werk- en denkniveau
  • Heb je minimaal 2 jaar ervaring in een technische-/didactische functie, dit kan ook het begeleiden van leerlingen zijn
  • Heb je kennis van de automotive en beroepsonderwijs. 
  • Is het een pre dat je een pedagogisch didactische aantekening hebt

  

Hier gebeurt het 

Team Beroepsonderwijs is het contactpunt voor het onderwijs binnen Innovam. 
Wij trainen, detacheren en ontwikkelen lesmethodes voor de beroepsopleidingen motorvoertuigentechniek. De methodes bestaan uit actueel, op de praktijk toegesneden (digitaal) lesmateriaal en state-of-the-art leermiddelen. Zo ondersteunen wij vmbo’s en ROC’s om professionals op te leiden die klaar zijn voor de toekomst.
 
Ons team bestaat uit 16 enthousiaste professionals, waar alle disciplines aanwezig zijn voor het ontwikkelen én verkopen van de lesmethodes. Binnen Innovam werken we zelf organiserend. Dit houdt in het kort in dat we geen managers hebben. Als team zijn we zelf verantwoordelijk en bevoegd voor alle taken en activiteiten. Met elkaar kijken we wie wat op zich neemt. 

 

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige functie voor 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid.

Innovam biedt een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring, heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning, afhankelijk van behaalde resultaten. Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc. 


Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Wij doen graag een beroep op jouw talent en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf 
in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met
Maaike Potthoff, sales ondersteuner (0306087826) of Mandy Wethly, recruiter (0621338507)