EmailTwitterFacebookLinkedIn

Examenbegeleider Mobiliteitsbranche 


Examenservices                                                                          MBO

Nieuwegein                                                                                    32 uur

Team: Examenservices
Opleiding:
MBO
Locatie:
Nieuwegein
Aantal uur:
32 uur

Dit ga je doen 

Als Examenbegeleider zorg je er voor dat deelnemers  hun examen onder de juiste omstandigheden kunnen afleggen. Je zorgt voor de organisatie en procesbewaking van de examenevenementen (APK, MBO, Branche of WRM) op de dag van afname, zodat evenementen goed voorbereid zijn en goed verlopen. Je beoordeelt het niveau van de deelnemers en het functioneren van examinatoren uit het bedrijfsleven. Tevens ben je betrokken bij de resultaatbepaling, administratieve afhandeling en het informeren van deelnemers over de examenuitslag. Daarnaast beoordeel je het vakmanschap van freelance examencommissieleden en begeleid je hen zodat ze voldoen aan de eisen van IBKI. Tot slot ben je betrokken bij vernieuwingen binnen de examens het actualiseren van werkinstructies. 

Dit breng je mee  

De ideale kandidaat heeft een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3) in een relevante (voertuigtechnische) richting en beschikt over actuele kennis op dit gebied. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, APK bevoegdheid is een pre. Je beschikt over kennis van didactische en pedagogische principes en functioneert goed in een dynamische en hectische werkomgeving. Je bent klantgericht, sterk in overtuigen en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Het betreft hier een functie voor minimaal 32 uur per week. 

Hier gebeurt het 

Examenservices ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Om toegerust te blijven op een veranderende markt, veranderen we van een hiërarchisch aangestuurde organisatie naar zelforganiserende teams. 

Examenservices voert onder de naam IBKI dagelijks examens uit voor de mobiliteitsbranche. Studenten, die hun middelbare beroepsopleiding in de voertuigtechniek volgen, worden bij IBKI beoordeeld op hun vakbekwaamheid. IBKI voert deze examens op verschillende niveaus uit, voor zowel personenauto- bedrijfswagen– als tweewielertechniek. Ook voert IBKI in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat examens uit voor onder andere APK-keurmeesters en rijinstructeurs (WRM). Voor de IBKI-examens zijn we op zoek naar een Examenbegeleider.

 

Dit kun je van ons verwachten

 

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. De functie valt in schaal 8 (€ 2.282,- / €3.317,- bruto per maand obv 40 uur), indeling in de schaal gebeurt op basis van opleidingsniveau en werkervaring. Daarnaast heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc. 

Innovam is ambitieus en wil de beste mensen in haar teams. Hoor jij daar bij?
Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen? Neem dan contact op met Andre Vreman (0622959862) of Irene van Ommeren, Recruiter a.i. (06-27055116).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.