EmailTwitterFacebookLinkedIn


Examenontwikkelaar

Met kennis van examinering die gaat voor een optimaal resultaat

                       Ontwikkeling Examens                                                                    HBO

                                     Nieuwegein                                                                           32 uur

Team: Ontwikkeling Examens
Opleiding: HBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32 uur

Dit ga je doen

Als examenontwikkelaar ga je aan de slag met vakinhoudelijke experts. Het gaat hierbij om het ontwikkelen en (laten) vaststellen van examens voor verschillende sectoren (van brood & banket tot bedrijfsautotechniek) en het bedenken van examenmethodieken, examenmixen en kwaliteitskaders.

Je begeleidt daarbij ontwikkelnetwerken en vaststellingscommissies. Daarnaast geef je als examenontwikkelaar advies aan opleiders over de inrichting van examenprocessen in hun organisatie. 

Dit breng je mee 

Je bent in staat om experts uit onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te verbinden en hebt een scherp oog voor hun wensen en verwachtingen. Daarbij kun je, zonder zelf de vakexpert te zijn, vertrouwen bij hen opbouwen vanuit je kennis van examinering. Je begrijpt hoe groepsdynamiek werkt en zet die kennis in om het optimale resultaat te bereiken. 

Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook. In samenwerking met je teamleden zorg je er voor dat onze synergie voor de verschillende sectoren optimaal wordt benut. Je loopt graag een stapje harder en zoekt actief naar de ontwikkelingen in je examenvakgebied. En neem je naast dit alles ook de verantwoordelijkheid voor de te leveren prestaties? Dan ben jij de examenontwikkelaar die wij zoeken!

We verwachten minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van opleidings- en onderwijskunde en 3 tot 5 jaar werkervaring. 

 

Hier gebeurt het 

Examenservices ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Om toegerust te blijven op een veranderende markt, veranderen we van een hiërarchisch aangestuurde organisatie naar zelforganiserende teams.

Examenservices voert onder de naam IBKI dagelijks examens uit voor de mobiliteitsbranche. Studenten, die hun middelbare beroepsopleiding in de voertuigtechniek volgen, worden bij IBKI beoordeeld op hun vakbekwaamheid. IBKI voert deze examens op verschillende niveaus uit, voor zowel personenauto- bedrijfswagen– als tweewielertechniek. Ook voert IBKI in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat examens uit voor onder andere APK-keurmeesters en rijinstructeurs (WRM). 

Dit kun je van ons verwachten

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. De functie is ingeschaald in schaal 10 (bruto € 2953 -  € 4252 op basis van fulltime dienstverband). 

Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc. Innovam faciliteert – indien mogelijk en gewenst – thuiswerken, waardoor je een optimale werk/privé balans kunt creëren. Thuiswerken geschiedt altijd in overleg met je teamleden, zodat op de afdeling altijd iemand aanwezig is

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Bianca Boerop, teamleider Ontwikkeling Examens (06-54943893) of Tonny Havinga, HR Adviseur, 06-41257436.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.