EmailTwitterFacebookLinkedIn


Examenontwikkelaar


Examenservices                                                                             HBO

Nieuwegein                                                                                  32-40 uur

Team: Examenservices
Opleiding: HBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32 - 40 uur

Dit ga je doen 

Als examenontwikkelaar ga je aan de slag met vakinhoudelijke experts. Het gaat hierbij om het ontwikkelen en (laten) vaststellen van examens voor verschillende sectoren (van brood & banket tot bedrijfsautotechniek) en het bedenken van examenmethodieken, examenmixen en kwaliteitskaders. Je begeleidt daarbij ontwikkelnetwerken en vaststellingscommissies. Daarnaast geef je als examenontwikkelaar advies aan opleiders over de inrichting van examenprocessen in hun organisatie.

Dit breng je mee  

Je bent in staat om experts uit onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te verbinden en hebt een scherp oog voor hun wensen en verwachtingen. Daarbij kun je, zonder zelf de vakexpert te zijn, vertrouwen bij hen opbouwen vanuit je kennis van examinering. Je begrijpt hoe groepsdynamiek werkt en zet die kennis in om het optimale resultaat te bereiken. 

Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook. In samenwerking met je teamleden zorg je er voor dat onze synergie voor de verschillende sectoren optimaal wordt benut. Je loopt graag een stapje harder en zoekt actief naar de ontwikkelingen in je examenvakgebied. En neem je naast dit alles ook de verantwoordelijkheid voor de te leveren prestaties? Dan ben jij de examenontwikkelaar die wij zoeken!

We verwachten minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van opleidings- en onderwijskunde en 3 tot 5 jaar werkervaring is een pre.

Hier gebeurt het 
Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma. Om mee te gaan met de veranderende markt is onze organisatie ook in beweging. Wij werken sinds 2018 in zelforganiserende en wendbare teams. Werken in zelforganiserende teams wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten.  Dit vraagt van onze medewerkers ondernemerschap, daadkracht en vertrouwen. 

Als examenontwikkelaar functioneer je in een of meerdere zelforganiserende teams van Examenservices. In zo’n team werk je met collega’s met verschillende rollen samen aan de opdracht voor de klant. 

Dit kun je van ons verwachten

Innovam biedt een modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. De functie is ingeschaald in schaal 10 (bruto € 3012 -  € 4337 op basis van fulltime dienstverband). 

Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc. 

Innovam is ambitieus en wil de beste mensen in haar teams. Hoor jij daar bij?

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de solliciteer button. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Heb je vragen? Neem dan contact op met Bianca Boerop, Resourceplanner (06-54943893).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.