EmailTwitterFacebookLinkedIn


Examenontwikkelaar Bedrijfswagens / APK


                                Examenservices                                                                        HBO

                                    Nieuwegein                                                                      32 tot 40 uur

Team: Examenservices 
Opleiding: 
MBO-opleiding Bedrijfswagentechniek, aangevuld met HBO (bij voorkeur PTH)
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32 tot 40 uur

Dit ga je doen 

Als examenontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, in de praktijk testen en (laten) vaststellen van technische examens voor de APK en verschillende beroepen in de mobiliteitsbranche. Je organiseert en begeleidt daarbij commissies van deskundigen uit de branche. Je hebt regelmatig contact met de RDW over de veranderende wetgeving rond APK en de vertaling daarvan naar de inrichting en vaststelling van de examens.

Dit breng je mee  

Als examenontwikkelaar ben je in staat om experts uit onderwijs en bedrijfsleven met elkaar te verbinden en hebt een scherp oog voor hun wensen en verwachtingen. Daarbij kun je vertrouwen bij hen opbouwen vanuit je affiniteit met techniek en kennis van examinering. Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook. Met jouw kennis en inzicht van de verschillende technieken rondom APK en MBO-voertuigtechniek weet je alle wijzigingen optimaal om te zetten in examenopdrachten. In samenwerking met je teamleden zorg je ervoor dat onze synergie voor de verschillende (technische) examens optimaal wordt benut.

Je loopt graag een stapje harder en zoekt actief naar de ontwikkelingen in je (examen)vakgebied. En neem je naast dit alles ook de verantwoordelijkheid voor de te leveren prestaties? Dan ben jij de examenontwikkelaar die wij zoeken!

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding Bedrijfswagentechniek, aangevuld met HBO (bij voorkeur PTH). Daarnaast beschik ja over minimaal 5 jaar praktijkervaring. Kennis van APK 1 is een pre.

Een assessment of opdracht maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Hier gebeurt het 

Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma.

Om mee te gaan met de veranderende markt is onze organisatie ook aan veranderingen onderhevig. Van een hiërarchisch aangestuurde organisatie zijn we dit jaar gaan werken met zelforganiserende en wendbare teams.  

Dit kun je van ons verwachten

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Jason Loonen, 030-6087771 of Irene van Ommeren, Recruiter a.i., 06-27055116.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.