EmailTwitterFacebookLinkedIn


Medewerker technische dienst 

Wil je als medewerker technische dienst meedenken  over en letterlijk sleutelen aan examenobjecten voor de technische examens die Innovam biedt?  Kijk je uit naar een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in de keuzes die je maakt? Lees dan snel verder.

 


                                     Examenservices                                                                                    Mbo

                                          Nieuwegein                                                                                      40 uur 

Team: Examenservices
Opleiding:Mbo
Locatie:Nieuwegein
Aantal uur:40

Dit ga je doen 

Als medewerker technische dienst binnen team Examenservices onderhoud je alle examenbenodigdheden voor de technische examens in de mobiliteitsbranche (van personenwagen tot vrachtwagen en van scooter tot motorfiets). Hiernaast bied je ondersteuning tijdens de praktijkexamens. Gaat er tijdens het examen iets stuk, dan los jij dit op. Het is jouw verantwoording en prioriteit dat het examen zo snel mogelijk weer door kan gaan. Hierdoor is geen dag hetzelfde.

Word je niet weggeroepen voor een storing dan bestaan je werkzaamheden globaal uit:

  • Het inrichten van theoretische en praktische examenlokalen aan de hand van inrichtingsschema’s. Deze schema’s stel je zelf op of pas je aan waar nodig.
  • Het beheren en onderhouden van examenbenodigdheden. Hieronder valt het bestellen, opslaan, controleren, prepareren en repareren van onderdelen, apparatuur en gereedschap. Jij bepaalt wat er besteld wordt.
  • Het up-to-date houden van systeemtesters.
  • Het produceren, prepareren en onderhouden van voertuigen en opstellingen. Je denkt mee over aan te brengen storingen. De storingen bouw je in en je geeft hierover toelichting aan collega’s en examinatoren. 
  • Incidenteel val je in als examinator of secretaris bij examens op alle niveaus; je houdt dan toezicht op deelnemers en beoordeelt hun deskundigheid. 

De functie kent verzwarende elementen. Denk hierbij aan fysieke inspanning, werken met gevaarlijke stoffen en het werken onder tijdsdruk en incidenteel overwerk. 

Werkdagen zijn van 7:30 – 16:00 uur en je werkt hoofdzakelijk op onze locatie in Nieuwegein.


Dit breng je mee  

Je bent een flexibele teamspeler,  het is voor jou geen probleem dat je van een klus afgehaald wordt om een storing tijdens het examen op te lossen.  Motorvoertuigentechniek kent voor jou geen geheimen en je bent daardoor multi inzetbaar. Loop je tegen een onderdeel aan waar je minder van weet dan wil je hier zo snel mogelijk alles van weten. Je bedenkt creatieve oplossingen voor uitdagende technische problemen. Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook!

Je werkt veel samen met je directe collega, maar het is voor jou geen probleem om de werkzaamheden ook zelfstandig uit te voeren.

Om voor de functie van medewerker technische dienst in aanmerking te komen:

  • ben je in het bezit van een mbo-niveau 3 diploma in de mobiliteitsbranche
  • heb je ervaring als automonteur
  • ben je nieuwsgierig naar en heb je affiniteit met alle soorten gemotoriseerde voertuigen

Hier gebeurt het 

Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma.

Als medewerker technische dienst functioneer je in een of meerdere zelforganiserende teams van Examenservices. In zo’n team werk je met collega’s met verschillende rollen samen aan de opdracht voor de klant. Werken in zelforganiserende teams wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten.  Dit vraagt van onze medewerkers ondernemerschap, daadkracht en vertrouwen.  Het biedt veel vrijheid wat betreft  de inrichting van je functie. Samen met je directe collega zijn jullie verantwoordelijk voor de keuzes die jullie maken qua inkoop, beheer en bezetting. 

Dit kun je van ons verwachten

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. De functie is ingeschaald in schaal 8 (bruto minimaal €2.328 tot maximaal €3.384 op basis van fulltime dienstverband).


Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Michel Schrijvers, examenfunctionaris (0610899742)  of met Mandy Wethly, recruiter (062133507)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.