EmailTwitterFacebookLinkedIn


Medewerker Technische Dienst (Nieuwegein)


                             Uitvoering Examens                                                                    MBO

                                     Nieuwegein                                                                           40 uur

Team: Uitvoering Examens
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur

Dit ga je doen 

Als Medewerker Technische Dienst binnen het Team Uitvoering Examens word je ingezet voor het beheren, onderhouden en prepareren van alle examenbenodigdheden voor de technische examens in voornamelijk de mobiliteitsbranche. Hiernaast bied je ondersteuning tijdens de praktijkexamens. Denk aan: 

  • Het inrichten van theoretische en praktische examenlokalen aan de hand van inrichtingsschema’s. Inrichtingsschema’s stel je zelf op of pas je aan wanneer nodig.
  • Het beheren en onderhouden van examenbenodigdheden. Hieronder valt het bestellen, opslaan, controleren, prepareren en repareren van onderdelen, apparatuur en gereedschap.
  • Het produceren, prepareren en onderhouden van voertuigen en opstellingen. Je denkt mee over in te brengen storingen. De storingen bouw je in en je geeft hierover toelichting aan collega’s en examinatoren. 
  • Incidenteel val je in als examinator of secretaris bij examens op alle niveaus; je houdt dan toezicht op deelnemers en beoordeelt hun deskundigheid. 
  • De functie kent verzwarende elementen. Denk hierbij aan fysieke inspanning, werken met gevaarlijke stoffen en het werken onder tijdsdruk en incidenteel overwerk.

De functie kent verzwarende elementen. Denk hierbij aan fysieke inspanning, werken met gevaarlijke stoffen en het werken onder tijdsdruk en incidenteel overwerk. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd in Nieuwegein.

Dit breng je mee  

Je bent een flexibele teamspeler. Motorvoertuigentechniek kent voor jou geen geheimen. Je bedenkt creatieve oplossingen voor uitdagende technische problemen. Bij examinering draait alles om kwaliteit; bij jou dus ook! Je werkt in een team, maar je kunt de werkzaamheden ook zelfstandig uitvoeren. Je bent tenminste in het bezit van een MBO-niveau 3 diploma in de mobiliteitsbranche of bereid om dit te halen. Het betreft hier een tijdelijke functie tot 1 oktober 2019 voor 40 uur per week. De functie is ingedeeld in schaal 8.


Hier gebeurt het 

Examenservices is onderdeel van Innovam en ontzorgt opdrachtgevers uit onderwijs en bedrijfsleven in verschillende sectoren bij alle aspecten van examinering. Dat kan gaan van het bestuurlijk ondersteunen van een examenorganisatie tot en met het daadwerkelijk in opdracht afnemen van examens en het verstrekken van het diploma.

Om mee te gaan met de veranderende markt is onze organisatie ook aan veranderingen onderhevig. Van een hiërarchisch aangestuurde organisatie zijn we dit jaar gaan werken met zelforganiserende en wendbare teams.  

Dit kun je van ons verwachten

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc. 

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Taco van der Hoeven of Rob Peeters (Uitvoering Examens) of met Irene van Ommeren, Recruiter a.i.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.