EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Projectleider Facilitair 
Beschik jij over ruime kennis van soft services, werk jij graag projectmatig en breng jij ons team naar het Facilitair van de toekomst.

Dan zoeken wij jou! 

Facilitair                                                                                                                        hbo

                                    Nieuwegein                                                                          32 - 40 uur

Team: Facilitair
Opleiding: hbo
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32-40 uur

Dit ga je doen

Als Projectleider Facilitair ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van facilitaire dienstverlening en werk je nauw samen met de collega’s die verantwoordelijk zijn voor gebouwbeheer en huisvesting.  

Je fungeert als opdrachtgever van de meest voorkomende facilitaire diensten en levert een belangrijke bijdrage aan het stroomlijnen en standaardiseren van de facilitaire processen. Je bent in staat een verbeterslag te maken waardoor het facilitaire proces optimaal ingericht is om het primaire proces van onze organisatie te ondersteunen.  

Het team Facilitair is volop in ontwikkeling en er staan voor de komende jaren diverse projecten op de planning waarbij we inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het facilitaire speelveld waaronder: 

  • Digitale receptionist 
  • Hostmanship 
  • Het Nieuwe Werken 
  • Circulariteit 
  • Catering van de toekomst 

 Je bent bekend met de nieuwste trends en ziet al snel welke vernieuwingen voor Innovam interessant zijn. Je zoekt je eigen projecten op, weet het team ervoor te enthousiasmeren en met elkaar geven jullie invulling aan deze projecten. Het is voor jou een uitdaging om team Faciltair verder op de kaart te zetten en naar een hoger niveau te tillen.  

Dit breng je mee 

Jij bent een service georiënteerde professional met ervaring op het gebied van soft services en projectmatig werken. Je schakelt makkelijk en snel met diverse collega’s. Je weet waar behoefte aan is en kan dit moeiteloos vertalen naar concrete oplossingen.
Met jouw gedrevenheid en proactiviteit weet jij samen met het team continu te streven naar het hoogst haalbare kwaliteitsniveau. 
Jouw eigenaarschap kenmerkt zich door kansen en ontwikkelingen op te pakken en met jouw frisse blik op zaken breng je vernieuwing.  Om dit te kunnen volg je de marktontwikkelingen op de voet en sta je in verbinding met klanten en leveranciers. 

Om voor de functie projectleider Faciltair binnen Innovam in aanmerking te komen, heb je: 

  • een afgeronde hbo opleiding in richting van facilitair management 
  • 3 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van soft services en projectmatig werken
  • kennis van Topdesk (dit is een pre)  

Hier gebeurt het 

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche, waar je als medewerker de ruimte krijgt om te leren en je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze klanten. Daardoor raken we als organisatie nooit uitgeleerd.

Innovam is een organisatie waar je eigen ontwikkeling net zo hoog in vaandel staat als die van onze klanten. Werken bij Innovam betekent werken in zelforganiserende teams. We zijn dan ook zelfstarters, werken in vrijheid en nemen onze verantwoordelijkheid. Doordat we vaak op een projectmatige manier werken, is er ruimte om deel te nemen aan verschillende  projectgroepen, waardoor je werk divers is en je met veel verschillende collega’s samenwerkt. We zijn een vriendelijke organisatie met nuchtere mensen, die zijn wie ze zijn. De term eenheidsworst is hier niet van toepassing. Authenticiteit des te meer. 

Team Facilitair 

Wij werken elke dag aan een welkome en veilige werkomgeving die is geïnspireerd door de toekomst. Binnen ons team werken er projectleiders, receptionisten, facilitair medewerkers en beheerders van de locaties. Wij nemen het voortouw in de bewustwording van het belang van hostmanship, besteden aandacht aan de verduurzaming van de Innovam panden en we zetten in op innovatieve toepassingen en operationele proces innovaties.

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige en zelfstandige functie voor 32 – 40  uur per week binnen een dynamisch bedrijf waar het draait om kwaliteit, klantgerichtheid en ondernemerschap. 

Uiteraard bieden wij je een goed salaris die bruto ligt tussen min €3508 en max €5052 (schaal11) afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder het keuzebudget, dat je kunt besteden aan hetgeen jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld extra vakantiedagen.


Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. We zijn nieuwsgierig naar jouw innovatieve ideeën . Neem ons hier vast in mee in je motivatiebrief. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met Josiane Meers, team captain Facilitair (0651153743) of Mandy Wethly, Recruiter (06-21338507). 

Deze vacature plaatsen wij tegelijk intern en extern. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.