EmailTwitterFacebookLinkedIn


Medewerker Facilitair Beheer

Deskundig, zelfstandig en praktisch

                                       Facilitair                                                                                MBO

                                   Nieuwegein                                                                             40 uur

Team: Facilitair 
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur 

Dit ga je doen

Als Medewerker Facilitair Beheer ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van ons praktijkonderwijs, bijeenkomsten en trainingen door het inrichten van theorie-, praktijk- en trainingslokalen t.b.v. didactische oefeningen.  Voordat de trainingen starten, controleer je de materialen en zorg je voor de juiste inrichting van de lokalen.                                                                                                                                                          
Je zorgt voor het in goede staat houden van de Innovam panden, inventaris en trainingsbenodigdheden. Je houdt in de gaten of uitbestede werkzaamheden goed zijn uitgevoerd en je waarborgt de veiligheid van de gebruikers van het pand. Je zorgt voor klein onderhoud aan de panden en verricht inkomende en uitgaande postwerkzaamheden. Je houdt technische ontwikkelingen in innovaties binnen je vakgebied bij. 

Dit breng je mee 

Wij zijn op zoek naar een deskundig en bevlogen facilitair medewerker met een afgeronde Mbo-opleiding (liefst Facilitair) aangevuld met enkele jaren relevante en aantoonbare werkervaring. Je bent zelfstandig, praktisch, verantwoordelijk en kwalititeitsgericht. Je hebt geen bezwaar tegen wisselende werktijden. Anderen kennen jou als een flexibel en stressbestendig persoon. Je bent BHV gecertificeerd, of je bent bereid dit te halen. Kennis of affiniteit met autotechniek is gewenst. 

Hier gebeurt het 

Het team Facilities bestaat uit 12 medewerkers, verspreid over verschillende onderdelen en vestigingen in Nederland. Samen zorgen zij voor een optimale ondersteuning van het primaire proces van Innovam als kennis – , opleidings- en exameninstituut. Vanwege een interne verschuiving zijn wij op zoek naar versterking. 


Dit kun je van ons verwachten

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Marloes Druijff van het team Facilities (06-53251965) of Tonny Havinga van het team HRM (06-41257436).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.