EmailTwitterFacebookLinkedIn


Medewerker Facilitair Beheer
Deskundig, zelfstandig en praktisch

                                      Facilities                                                                              MBO 

                                 Nieuwegein                                                                             40 uur

Team: Facilities 
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur

Dit ga je doen

In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde! Zo ben je de ene dag bezig met het klaarzetten van trainingsbenodigdheden en het zorgen voor klein onderhoud aan de panden en ben je de volgende dag bezig met het bijwerken van de inventaris, het waarborgen van de veiligheid van de gebruikers van het pand en houd je in de gaten of uitbestede werkzaamheden goed zijn uitgevoerd.  Tussendoor zorg je voor ontvangst van goederen en verricht je inkomende en uitgaande postwerkzaamheden. Mochten je collega’s van de technische dienst het erg druk hebben, ondersteun je hen tijdens piekmomenten bij het klaarzetten van trainingen en evenementen. 

Dit breng je mee 

Wij zijn op zoek naar een bevlogen facilitair medewerker met een afgeronde Mbo-opleiding (liefst Facilitair), aangevuld met enkele jaren relevante en aantoonbare werkervaring. Je bent zelfstandig, praktisch en deskundig en staat stevig in je schoenen! Anderen kennen jou als een flexibel en stressbestendig persoon. Je bent in staat om voor jezelf werkzaamheden te prioriteren. Ervaring met een facility management informatiesysteem is een pre. Je hebt er geen bezwaar tegen om incidenteel buiten reguliere werktijden te werken. Je bent BHV gecertificeerd, of je bent bereid dit te halen. Je kan overweg met Microsoft office en bent in het bezit van rijbewijs B. Kennis of affiniteit met autotechniek is een pre. 

Hier gebeurt het 

Team Facilities bestaat uit 13 medewerkers verspreid over facilitair beheer, een technische dienst en de receptie. Samen zorgen zij voor een optimale ondersteuning van het primaire proces van Innovam als kennis – , opleidings- en exameninstituut. Je standplaats is het hoofdkantoor van Innovam in Nieuwegein.

Dit kun je van ons verwachten

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren


Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen? Neem dan contact op met Josiane Meers (0651153743) of Irene van Ommeren, Recruiter a.i. (06-27055116).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.