EmailTwitterFacebookLinkedIn


Medewerker Technische Dienst 
Deskundig, zelfstandig en flexibel

                                            Facilitair                                                                                              MBO

                                          Nieuwegein                                                                                       40 uur

Team: Facilitair 
Opleiding: MBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur

Dit ga je doen

Een afwisselende functie voor een ervaren autotechnicus! Als Medewerker Technische Dienst zorg jij ervoor dat zowel praktijkonderwijs, bijeenkomsten en trainingen binnen Innovam goed verlopen. Voordat de lessen beginnen, controleer je de materialen en zorg je voor de juiste inrichting van de lokalen. Dit doe je door het klaarzetten van voertuigen en leer- en lesmiddelen. Ook los je storingen op die zich tijdens de training voordoen. Je plant zelfstandig de werkzaamheden in die voortvloeien uit de trainingen. Jij bent degene die de technische benodigdheden in beheer heeft en wanneer nodig repareer en prepareer je deze. Daarnaast ondersteun je de collega’s van facilitair beheer af en toe bij facilitaire werkzaamheden. 

Dit breng je mee 

Wij zijn op zoek naar een deskundige en bevlogen 2e autotechnicus met MBO werk- en denkniveau aangevuld met enkele jaren werkervaring in de autobranche. Je hebt kennis opgedaan van auto-elektronica en hybride systemen, bent bekend met diagnose-apparatuur en bent mechanisch onderlegd. Een opleiding richting auto-elektronica is een pre.

Je wordt blij van het oplossen van allerlei voorkomende problemen en storingen en bent daarbij deskundig en zelfstandig. Anderen kennen jou als een flexibel en stressbestendig persoon. Je kan voor jezelf werkzaamheden prioriteren en plannen. Tot slot ben je BHV gecertificeerd (of ben je  bereid dit te halen), kan je overweg met Microsoft office en beschik je over Rijbewijs B. 


Hier gebeurt het 

Team Facilities bestaat uit 13 medewerkers verspreid over facilitair beheer, de technische dienst en de receptie. Samen zorgen zij voor een optimale ondersteuning van het primaire proces van Innovam als kennis – , opleidings- en exameninstituut. Je standplaats is het hoofdkantoor van Innovam in Nieuwegein, al ben je soms ook werkzaam op een van onze andere vestigingen. 

Dit kun je van ons verwachten

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Josiane Meers (0651153743) of Mandy Wethly, Recruiter (06-21338507).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.