EmailTwitterFacebookLinkedIn


Recruiter
Een ambassadeur die talent weet te vinden én te binden aan Innovam! 

                                          HRM                                                                                     HBO

                                    Nieuwegein                                                                             24 uur

Team: HRM
Opleiding: HBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 24 uur

Dit ga je doen

Als Corporate Recruiter vind en enthousiasmeer je potentiële nieuwe collega’s. Je achterhaalt de behoefte  bij de verschillende stakeholders, zoekt actief naar (latent) werkzoekenden en benadert deze op jouw eigen, persoonlijke wijze. In deze zelfstandige functie begeleid en coördineer je het recruitmentproces van a tot z en bouw je bovendien mee aan de ontwikkeling van onze wervingsstrategie en arbeidsmarktcommunicatie. 

Innovam is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jij vindt dit vanzelfsprekend en benadert op een vernieuwende en creatieve manier de arbeidsmarkt en draagt het employer brand van Innovam uit. Zo vergroot je de zichtbaarheid van onze mooie, dynamische organisatie op de arbeidsmarkt! 

In 2018 zijn we gestopt met hiërarchische aansturing en werken we met zelforganiserende, wendbare teams. Voor jou als Recruiter betekent dat niet alleen dat je veel autonomie hebt, maar ook dat je de teams coacht bij het zelfstandig invulling geven aan hun werving & selectie-vraagstukken. Je belangrijkste taken binnen deze functie: 

 • Je zet je netwerk en jouw kennis van arbeidsmarktcommunicatie in en kiest de juiste mix van instrumenten om die kandidaten te werven die goed passen bij onze kernwaarden;
 • In samenwerking met de verschillende teams selecteer je de juiste kandidaten (voorselectie, sollicitatiegesprekken middels STARR-methodiek, etc.);
 • Je adviseert en coacht de teams proactief, zodat zij zo zelfstandig mogelijk hun werving en selectie kunnen oppakken; 
 • Je denkt actief mee over onderwerpen als Referral Recruitment, Campus Recruitment, Candidate Journey, Traineeships en Jobmarketing; 

Dit breng je mee  

Wij zijn op zoek naar een echte Talent Sourcer! Iemand die zich snel inleeft in de dynamische markt waarin Innovam opereert en snapt waar de behoeftes liggen. Je bent in staat om de juiste vragen te stellen en bent een volwaardig gesprekspartner voor professionals binnen en buiten Innovam. Verder breng je mee: 

 • HBO werk- en denkniveau aangevuld met 3-5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als Corporate Recruiter;
 • Resultaatgerichtheid, een ondernemersdrive, organisatiesensitiviteit en een kritische blik. Daarbij ben je gericht op samenwerking en het verbinden van mensen; 
 • Creatieve ideeën die je om kunt zetten in concrete acties. Je denkt dus zowel mee op strategisch niveau over werving en arbeidsmarktcommunicatie maar bent ook betrokken bij de operationele uitvoering hiervan; 
 • Ervaring die je in staat stelt deskundig advies te geven en mensen te overtuigen van jouw visie en inzichten;
 • Een goede dosis stressbestendigheid. Eigenlijk is het nog beter als je erg goed bent in het stellen van prioriteiten en het organiseren van je eigen werk. 
 • Zelfstartend vermogen en een zelfstandige werkhouding. Doordat je de enige Recruiter bent binnen Innovam is het belangrijk dat je erg zelfstandig kunt werken. Uiteraard werk je wel nauw samen met je leuke collega’s van het HR-team!
 • Beschikbaarheid voor 24 uur per week (je kunt je uren flexibel indelen). De standplaats is onze locatie in Nieuwegein.

Hier gebeurt het 

Team HRM bestaat uit drie HR adviseurs/ business partners, een HR medewerker die zorgt voor de administratieve ondersteuning en een Expert HRM. We vinden het belangrijk om inhoudelijk en persoonlijk bij elkaar betrokken te zijn en dat doen we op een open en informele manier. Het HR team heeft als ambitie om alle medewerkers, teamcaptains en directie te ondersteunen bij het ontwikkelen van een lerende cultuur waarin wendbaarheid,  zelfstandigheid, reflectie en feedback centraal staan. 

Dit kun je van ons verwachten

 • Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid; 
 • Een open en informele werksfeer;
 • Wij hechten waarde aan een goede werk-privé balans (flexibele werktijden/thuiswerken);
 • Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen (opleidingen/workshops/etc.);
 • Uiteraard bieden wij je een goed salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Wij bieden met een keuzebudget de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te delen.

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren
Innovam is altijd op zoek naar verantwoordelijke, nieuwsgierige en open collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid!
Heb je interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Irene van Ommeren, Recruiter a.i. (06 – 27 05 51 16) of Liesbeth Griffioen, HR Adviseur (06 - 50 08 62 75).