EmailTwitterFacebookLinkedIn


Functioneel Applicatiebeheerder
 

Jij bent de spil tussen de eindgebruiker en de leverancier en weet wensen, verwachtingen en mogelijkheden met elkaar te verbinden.

Dit voer je door in het beheer en de optimalisatie van onze applicaties. 

                                                  ICT                                                                                                  hbo 

                                         Nieuwegein                                                                                     32-40 uur

Team: ICT
Opleiding: hbo
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 32-40 uur

Dit ga je doen

Als functioneel applicatiebeheerder ben je de spil tussen de eindgebruikers en de verschillende leveranciers die ons ondersteunen in het beheer van onze applicaties. Wij werken met appliciaties voor leermanagementsystemen die voor ons op maat gemaakt zijn. Je speelt een belangrijke rol in het beheer en in de doorontwikkeling van deze aplliciaties.  

Een functioneel applicatiebeheerder houdt zicht bij ons onder andere bezig met: 

  • Inrichten en beheren van de verschillende applicaties rond ons leermanagementsysteem; 
  • Beheer van de webshop; 
  • Analyse van  procedures en werkwijzen. Je stelt verbetering- en wijzigingsvoorstellen op; 
  • Monitoren van interfaceprocedures en systeemkoppelingen; 
  • Organiseren en coördineren van het testproces.

Dit breng je mee

Je ziet het als een uitdaging om de processen of de werking van de applicaties steeds verder te optimaliseren. Je hebt oog voor wat de wensen van de eindgebruiker zijn en weet dit te verbinden met de mogelijkheden van de applicaties en de teambelangen. Je hebt een heldere manier van communiceren naar zowel de eindgebruikers,  de leveranciers als je directe collega’s. Je bent een echte teamplayer en vindt het een uitdaging om je kennis en vaardigheden uit te breiden naar andere functiegebieden. 

Om als functioneel applicatiebeheerder bij Innovam aan de slag te gaan: 

  • Ben je in het bezit van een relevante ICT opleiding;
  • Heb je een hbo werk- en denkniveau; 
  • Heb je ervaring met Microsoft SQL, BI en Google Analytics; 
  • Is het een pre dat je ervaring hebt met electronische leeromgevingen en/of leermanagementsystemen; 
  • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 

Hier gebeurt het 

Innovam wil alle vakmensen in de mobiliteitsbranche ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen, om al hun talenten te ontwikkelen en om beter te presteren, waardoor ze nog succesvoller worden. Als medewerker, als ondernemer, als leerling en als mens.

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche. We geven advies en verzorgen trainingen op het gebied van: (bedrijfs)auto- en tweewielertechniek; (after)sales; management en HRM. We verbinden en zorgen voor een hechte aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven en voor een toekomstbestendige branche, zodat de mobiliteitsbranche als geheel optimaal functioneert.

Team ICT  
Team ICT bestaat uit 9 enthousiaste en deskundige medewerkers, die in multidisciplinaire teams werken aan oplossingen voor de interne organisatie en onderwijs. We adviseren de medewerkers in de organisatie op het terrein van processen en informatievoorziening. 
Vanwege uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder. 

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige en zelfstandige  functie voor 32 tot 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf waar het draait om kwaliteit, klantgerichtheid en ondernemerschap.  Een organisatie die continu in beweging is met een open en informele werksfeer. Innovam hecht waarde aan een goede werk-privébalans en je krijgt volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten.

Uiteraard bieden wij je een goed salaris die bruto ligt tussen min €3.012 en max €4.337 (schaal 10) afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder het keuzebudget, dat je kunt besteden aan het geen jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld extra vakantiedagen. 

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik jehier.

 

Solliciteren

Wij doen graag een beroep op jouw talent en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf  
in bovenstaand profiel? Klik dan op de button ‘solliciteren’. 

 Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Mike Rietveld,  senior business consultant ICT (m.rietveld@innovam.nl )of Mandy Wethly, Recruiter (0621338507) 

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.