EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Ontwikkelaar technische opleiding Autoschadehersteltechniek

Jouw kennis en enthousiasme over alles wat met autoschadehersteltechniek te maken heeft, draag je graag over.
Je hebt ervaring met het opzetten van complete leerlijnen en hebt een visie hoe een nieuwe leerlijn in de markt te zetten.
Herken je jezelf? Lees dan snel verder.  

                                         Importeurs                                                                                       hbo

                                         Nieuwegein                                                                                         40 uur

Team: Importeurs
Opleidingsniveau: hbo
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur

 

Aan de wieg staan van een compleet nieuwe leerlijn Autoschadehersteltechniek voor Innovam. Het didactische plan voor deze leerlijn uitzetten en samen met de trainers/ontwikkelaars vorm geven. Dit is jouw dagelijkse praktijk als je aan de slag gaat als ontwikkelaar technische opleiding Autoschadehersteltechniek.

Dit ga je doen 

Jij bent de expert en neemt continue de nieuwste technieken en didactische ontwikkelingen in jouw activiteiten mee. Je voert overleg met materiedeskundigen (docenten, trainers e.d.) over het te ontwikkelen materiaal en speelt in op de kennisbehoeften van leerlingen/docent/cursisten. Door middel van train de trainer sessies neem je je collega trainers/ontwikkelaars mee in deze vernieuwingen.

Daarnaast zorg je ervoor dat het lesmateriaal voldoet aan het opgestelde didactisch concept, wettelijke eisen, de visie van Innovam en de wensen van de klant. En om feeling te houden met de trainingen geef je zelf ook zo nu en dan een technische training.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • coördineren ontwikkelwerkzaamheden
 • kwaliteitsbewaking van de gehele leerlijn
 • overleg met de branche en trainers over het te ontwikkelen materiaal
 • begeleiden technisch trainers

Dit breng je mee  

Altijd nieuwsgierig naar de modernste ontwikkeltools en andere ontwikkelingen binnen de didactiek. En ervaring binnen de autoschadehersteltechniek. Dan is dit de functie voor jou! Je hebt een conceptueel vermogen en weet je collega’s mee te nemen in jouw visie.

Om als ontwikkelaar technische opleiding Autoschadehersteltechniek aan de slag te gaan, heb je:

 • hbo/academisch werk- en denkniveau
 • minimaal 8 jaar ervaring in een technische-/didactische functie, waarbij je complete leerlijnen hebt ontwikkeld
 • kennis van de autoschadeherstel
 • een pedagogisch didactische aantekening
 • kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Innovam moves you forward 

Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche, een branche die volop in beweging is. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan goede opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al zeventig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klant. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’  

Dat we volop in beweging zijn is onder andere terug te zien in het opzetten van de nieuwe leerlijn binnen de autoschadeherstel. Ons doel is het bieden van een breed scala aan trainingen voor vak volwassen binnen de Schadeherstel branche. We maken gebruik van de nieuwste (digitale) opleidingstechnieken. Ons team bestaat uit pionieren die het interessant vinden om een nieuwe leerlijn op te bouwen en uit te bouwen. Een leerlijn die de gehele branche verder brengt.

Meer informatie over de complete leerlijn lees je hier.

Dit kun je van ons verwachten
 

Een veelzijdige functie voor 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt ruim de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je:

 •  een bruto maandsalaris tussen €3.508 en €5.052
 •  24 vakantiedagen op jaarbasis, de dag na Hemelvaartsdag én de dag na kerst 
 • persoonlijk budget waarmee je de bovenste 5 % van je salaris naar eigen inzicht kan gebruiken om bijvoorbeeld extra verlofdagen te kopen
 • aantrekkelijke mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
 • jaarlijkse bonusregeling op basis van resultaatsafspraken
 • pensioenregeling waarbij wij 79% van de premie betalen
 • WIA-verzekering en een tegemoetkoming in ziektekostenverzekering
 • sporten met korting via bedrijfsfitnessonline.nl 

Solliciteren

Ben je klaar om als ontwikkelaar technische opleiding Autoschadehersteltechniek bij Innovam aan de slag te gaan. Zodat je altijd met de nieuwste technieken kan werken en jouw kennis en vaardigheden kunt overdragen? Klik dan op de button “solliciteren”. Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Rutger Huijsman, accountmanager Importeurs via 0306087777 of  r.huijsman@innovam.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Mandy Wethly, recruiter via 0621338507 of m.wethly@innovam.nl