EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Ontwikkelaar technische opleiding Autoschadehersteltechniek

Jouw kennis en enthousiasme over alles wat met autoschadehersteltechniek te maken heeft, draag je graag over.
Je hebt ervaring met het opzetten van complete leerlijnen en hebt een visie hoe een nieuwe leerlijn in de markt te zetten.
Herken je jezelf? Lees dan snel verder.  

                                         Importeurs                                                                                           HBO

                                         Nieuwegein                                                                                         40 uur

Team: Importeurs
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur

Dit ga je doen 

Als Ontwikkelaar technische opleiding Autoschadehersteltechniek sta je aan de wieg van een compleet nieuwe leerlijn voor Innovam. Je coördineert de ontwikkel werkzaamheden en zorgt ervoor dat het lesmateriaal voldoet aan het opgestelde didactisch concept. Je zet het didactisch plan voor deze leerlijn uit en samen met de trainers/ontwikkelaars ontwikkel en onderhoud je ons les/trainingsmateriaal. Het materiaal dient te voldoen aan de wettelijke eisen, de visie van Innovam en de wensen van de klant en tegelijkertijd houd je rekening met het gebruik van de modernste (trainings)technieken. Je voert overleg met materiedeskundigen (docenten, trainers e.d.) over het te ontwikkelen materiaal en signaleert de kennisbehoeften van leerlingen/docent/cursisten en speelt hierop in. Je werkt aan continue vernieuwing door de nieuwe technieken en didactische ontwikkelingen in het les/trainingsmateriaal mee te nemen. En om feeling te houden met de trainingen geef je zelf ook zo nu en dan een technische training.
Je signaleert kennisbehoefte bij de trainers en ontwikkelaars en speelt hier op in. Jij bent de expert en neemt continue de nieuwste technieken en didactische ontwikkelingen in jouw activiteiten mee. Door middel van train de trainer sessie neem je je collega trainers/ontwikkelaars mee in deze vernieuwingen. 

 

Dit breng je mee  

Anderen kennen jou als een onafhankelijke, zelfstandige, gedreven en enthousiaste professional die nieuwsgierig is naar de modernste ontwikkeltools en andere ontwikkelingen binnen het onderwijs en didactiek. Je hebt een conceptueel vermogen en weet je collega’s mee te nemen in jouw visie. Je hebt een grote affiniteit met automatisering.

Om als ontwikkelaar technische opleiding Autoschadehersteltechniek aan de slag te gaan:

  • Heb je een hbo/academisch werk- en denkniveau
  • Heb je minimaal 8 jaar ervaring in een technische-/didactische functie. Waarbij je complete leerlijnen hebt ontwikkeld.
  • Heb je kennis van de autoschadeherstel 
  • Heb je een pedagogisch didactische aantekening
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Hier gebeurt het 

Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche, een branche die volop in beweging is. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan goede opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al zeventig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klant. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’  

Dat we volop in beweging zijn is onder andere terug te zien in het opzetten van de nieuwe leerlijn binnen de autoschadeherstel. Ons doel is het bieden van een breed scala aan trainingen voor vak volwassen binnen de Schadeherstel branche. We maken gebruik van de nieuwste (digitale) opleidingstechnieken. 
 

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige functie voor 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verleg en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt ruim de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten. 

Uiteraard bieden wij je een goed salaris die ligt tussen de €3.508 en €5.052. Deze bedragen zijn op basis van 40 uur per week en afhankelijk van werkervaring en opleiding. Daarnaast heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning, afhankelijk van behaalde resultaten. Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc.  

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Wij doen graag een beroep op jouw talent en bevlogenheid! Heb je interesse en herken jij jezelf 
in bovenstaand profiel? Klik dan op de button solliciteren.

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met
Rutger Huijsman, account manager Importeurs (0306087777) of Mandy Wethly, recruiter (0621338507)