EmailTwitterFacebookLinkedIn


Technisch Trainer Autoschadehersteltechniek

Ervaring met autoschadehersteltechniek en bouw je graag mee aan een nieuw op te zetten leerlijn? Lees dan snel verder. 

                                          Importeurs                                                                                          mbo

                                          Nieuwegein                                                                                         40 uur

Team: Importeurs
Opleidingsniveau: mbo
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur

Dit ga je doen 

Als technisch trainer autoschadehersteltechniek vind jij het leuk om jouw technische kennis over te dragen. Je ontwikkelt en verzorgt  de trainingen zowel voor medewerkers die net in de branche starten als voor ervaren medewerkers.  Je ontwikkelt trainingen voor de modernste technieken zoals ADAS en elektrische voertuigen. Je bereidt trainingen voor en je zorgt dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Je controleert tevens het trainingsmateriaal en draagt bij aan de kwaliteitsbewaking van onze trainingen.  Schadeherstel trainingen is een nieuwe tak van sport voor Innovam. Je bouwt mee aan een nieuwe productlijn en met jouw ervaring weet je precies waar de klant naar op zoek is. Samen met je directe collega’s denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen.  

Dit breng je mee  

Jij hebt ruime ervaring binnen de autoschadehersteltechniek.  Elektronica en voertuigsystemen kennen voor jou geen geheimen. Het mooiste is als je al didactische ervaring hebt, maar ben jij die technicus die het trainers vak wil leren, reageer dan vooral ook!
Je bent ondernemend, ziet kansen en vooral geen beren op de weg.  Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, ben je gedreven en weet je doelstellingen te realiseren. Je bent een pionier die het interessant vindt om samen met de collega’s van Innovam iets nieuws op te bouwen en uit te bouwen. 

Om als technisch trainer autoschadehersteltechniek aan de slag te gaan:

  • Ben je in het bezit van een diploma eerste autoschadehersteller of eerste autoschadehersteltechnicus of heb je ruime ervaring en certificaten om dit aan te tonen;
  • Heb je ervaring of affiniteit met het overdragen van kennis en vaardigheden; 
  • Heb je affiniteit met digitale onderwijsvernieuwingen; 
  • Heb je ervaring met MS office;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Hier gebeurt het 

Innovam is hét kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche, een branche die volop in beweging is. Economische, sociale en technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan mensen en organisaties. Wat niet verandert, is de behoefte aan goede opleidingen en trainingen. Daarvoor zorgt Innovam. Al zeventig jaar. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche. Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers die theorie en kennis verbinden met de dagelijkse praktijk van onze klant. Niet voor niets is ons motto: ‘Innovam, moves you forward.’  

Dat we volop in beweging zijn is onder andere terug te zien in het opzetten van de nieuwe leerlijn binnen de autoschadeherstel. Ons doel is het bieden van een breed scala aan trainingen voor vak volwassen binnen de Schadeherstel branche. We maken gebruik van de nieuwste (digitale) opleidingstechnieken. 

 

Dit kun je van ons verwachten

Een veelzijdige functie voor 40 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verleg en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt ruim de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Wij werken in zelforganiserende teams dat wil zeggen dat wij geen managers hebben, maar wendbare teams die zelf bepalen en samen verantwoordelijk zijn voor alle taken en activiteiten. 

Uiteraard bieden wij je een goed salaris die voor niet ervaren technisch trainers bruto ligt tussen €2.655 en €3.823 (schaal 9) en voor ervaren technisch trainers ligt dit bruto tussen €3.049 en €4.391. Deze bedragen zijn op basis van 40 uur per week en afhankelijk van werkervaring en opleiding. Daarnaast heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning, afhankelijk van behaalde resultaten. Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden is flexibel inzetbaar, waardoor je zelf kunt kiezen voor meer/minder salaris, vrije dagen, pensioen etc.  


Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

 Wij doen graag een beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid! Heb je interesse en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button “solliciteren”.


Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Rutger Huijsman, accountmanager Importeurs, 0306087777 of Mandy Wethly, recruiter, 0621338507.