EmailTwitterFacebookLinkedIn


Technisch Trainer Personenwagens Importeurs

Inhoudelijke expert die graag kennis overdraagt

                                     Importeurs                                                                                               mbo

                               Midden Nederland                                                                 32 - 40 uur

Team: Importeurs
Opleidingsniveau: mbo
Locatie: Midden Nederland
Aantal uur: 32 - 40 uur

Dit ga je doen 

Als technisch trainer vind jij het vooral leuk om jouw technische kennis over te dragen. Je ontwikkelt en verzorgt technische trainingen voor professionals, importeurs en/of fabrikanten. In deze functie werk je voor Volkswagen, Skoda, Seat en Audi en Porsche. Je bereidt trainingen voor en je zorgt dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Je controleert tevens het trainingsmateriaal en draagt bij aan de kwaliteitsbewaking van technische trainingen. De trainingen worden hoofdzakelijk op ons hoofdkantoor in Nieuwegein uitgevoerd. 

Door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen wij gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker, dealer en de diverse merken waarvoor wij mogen werken. Om het leerrendement te verhogen en de leeromgeving voor medewerkers nóg uitdagender te maken doen wij een beroep op jouw creativiteit bij de inzet van blended learning als onderwijsvorm. Samen met je directe collega’s denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen om zo  een ‘leven lang leren’ mogelijk te maken. 

 

Dit breng je mee  

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, flexibele en representatieve trainer (of technicus die het trainingsvak graag wil leren!). Wij vragen een klant- en servicegerichte werkhouding en minimaal mbo-4 werk- en denkniveau. Dit is een mooie functie voor iemand die bijvoorbeeld nu werkt als Technisch Specialist/Diagnose Specialist en graag een volgende stap wil maken in zijn/haar carrière. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende communicatieve en bij voorkeur ook didactische vaardigheden.

Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, beheers je de Engelse en/of de Duitse taal, heb je affiniteit met digitale onderwijsvernieuwingen en ervaring met MS office. Verder verwachten wij dat je gedreven bent en doelstellingen kunt realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het (door-)ontwikkelen van een training binnen een bepaald tijdsbestek.  

Hier gebeurt het 

Het team Importeurs verzorgt merkentrainingen voor importeurs, fabrikanten en brancheverenigingen. Het (internationale) productaanbod wordt afgestemd op de ontwikkeling bij de verschillende klanten. Met veel van deze klanten bestaat een langdurig samenwerkingsverband. Zo ook met onze zeer gewaardeerde klant uit het midden van het land voor wie wij nu versterking in het team zoeken. 

Als technisch trainer zal je in dienst komen bij Innovam maar je ontwikkelt en verzorgt technische-, model- en introductietrainingen voor verschillende merken. Als specialist voor één of meerdere van deze merken word je als eerste geïnformeerd over alle nieuwe technologische ontwikkelingen door en bij de fabrikant(en) zelf. 

Dit kun je van ons verwachten

Een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf, dat grenzen verlegt, draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Een open en informele werksfeer en je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen zowel vanuit Innovam als door professionele begeleiding bij de opdrachtgever.  

Innovam biedt een uitstekend en modern arbeidsvoorwaardenpakket. Naast een  marktconform salaris passend bij de functie, opleidingsniveau en werkervaring heb je recht op de wettelijke vakantietoeslag, 24 verlofdagen en een regeling voor variabele beloning afhankelijk van behaalde resultaten. Wij bieden met een keuzebudget de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te delen. De functie is ingeschaald in schaal 10 (bruto €3.012 - €4.337 op basis van een fulltime dienstverband)

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Wessel Rogier, Key Accountmanager, 06-54330374 of Mandy Wethly, van team HRM, 06-21338507.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.