EmailTwitterFacebookLinkedIn


Internationaal trainer / Training ontwikkelaar
Met passie voor het ontwikkelen van innovatieve 'blended' trainingsprogramma's 

                                         OEM                                                                                     HBO  

                                 Nieuwegein                                                                              40 uur

Team: OEM
Opleiding: HBO
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40 uur

Dit ga je doen

Voor de versterking van het OEM team zijn wij op zoek naar een Internationaal trainer / Training ontwikkelaar. Binnen deze functie ben je in staat om zelfstandig diverse trainingsmaterialen en leermiddelen te ontwikkelen (zowel in het Nederlands als het Engels) en indien nodig deze via een TrainTheTrainer programma over te dragen aan een groep trainers. Het werken met de diverse programma’s binnen het MS Office pakket en Articulate Storyline heeft voor jou geen geheimen.
Uit de grote hoeveelheid informatie die door de klant beschikbaar wordt gesteld weet je de key onderwerpen te destilleren en zoek je het juiste didactische model en bijpassende invulling bij de gestelde leerdoelen. Vervolgens maak je uitnodigend trainingsmateriaal om de doelgroep zo goed mogelijk in beweging te krijgen zodat deze nog beter en efficiënter hun werk kunnen doen. Daar waar nodig draag je bij aan de opbouw van de training en assisteer je tijdens de uitvoer van de trainingen en evenementen. Dit kan in Nederland zijn maar zal veelal op locatie ergens in de wereld plaatsvinden.
 

Dit breng je mee  

Om deze functie tot een succes te maken beschik je over minimaal een afgeronde (Auto)technische HBO opleiding aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt naast kwaliteiten op het gebied van training ontwikkeling ook over trainerskwaliteiten en hebt bij voorkeur een didactische achtergrond. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Duitse taalvaardigheden zijn een pre. Je bent in staat om leerdoelen op te stellen en deze op basis van de verschillende didactische methoden om te zetten in een passende set trainingsmaterialen.
Je bent analytisch, hebt passie voor complexe techniek en affiniteit met de mobiliteitsbranche. Tevens kun je goed overweg met het Office pakket – zoals PowerPoint - en Articulate Storyline, en ben je klant- en servicegericht ingesteld. Tot slot ben je representatief, sociaal, betrokken en een teamplayer.

Hier gebeurt het 

Team OE(M) bedient binnen Innovam de groep van fabrikanten en hun toeleveranciers die actief zijn binnen de internationale mobiliteitsbranche. In opdracht van deze doelgroep ontwikkelt het team veelal nieuwe trainingen en de bijbehorende certificeringstrajecten. Deze trainingen worden door de klant uiteindelijk uitgerold naar verschillende doelgroepen, variërend van verkoper tot monteur en het management. Om een goede overdracht van de centraal ontwikkelde trainingsmaterialen aan de klant te waarborgen, wordt in vele gevallen een Train-The-Trainer (TTT) evenement verzorgd. 


Ook deze evenementen worden volledig door het team zelf verzorgd en uitgevoerd. Het merendeel van de ingevulde trajecten heeft een internationaal karakter wat een uitstekende beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift, tot een ‘must’ maakt. Ook brengt het internationale karakter van de opdrachten met zich mee dat er regelmatig gereisd moet worden en past een ‘9 tot 5 mentaliteit’ niet bij de kernwaarden die het team aan haar klanten wil uitstralen.   
 

Dit kun je van ons verwachten

Wij bieden een zelfstandige en veelzijdige rol in een ambitieuze en dynamische omgeving met een afwisselend takenpakket en dag invulling. Je werkzaamheden bewegen zich binnen een branche die sterk in transitie is met het oog op de verduurzaming van de aangeboden producten en bijbehorende diensten. Thema’s als ‘alternatieve aandrijfvormen’, ‘connected mobility’ en ‘ADAS’ zijn niet meer weg te denken. Spreken deze thema’s jou aan en ben je in staat hier de bijpassende opleidingen voor te ontwikkelen dan ben jij de persoon die we zoeken.     

Waar nodig zorgen we ervoor dat je optimaal in staat bent om je taken uit te voeren en krijg je volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een passend salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in de basis een full time functie op de locatie Nieuwegein. Werken vanuit huis of op locatie bij een klant behoort zeer zeker ook tot de mogelijkheden en sluit goed aan bij het flexibele karakter van de functie.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Bernd-Jan de Rooij, Manager International Business Development, 06-31042203 of Mandy Wethly, Recruiter, 06-21338507. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.