EmailTwitterFacebookLinkedIn


Trainer / Ontwikkelaar (Mitsubishi Motors Europe)


              Mitsubishi Motors European                                                          MBO of HBO
                             
Training Center       

                                      Nieuwegein                                                                         40 uur

Team: Mitsubishi Motors European Training Center 
Opleiding: (Auto)technische MBO of HBO opleiding 
Locatie: Nieuwegein
Aantal uur: 40

Dit ga je doen

Innovam ondersteunt al vele jaren het team van de Europese Mitsubishi Motors European Training Center met betrekking tot de ontwikkeling van technische trainingen en uitvoering van de gerelateerde Train-The-Trainer programma’s aan alle Europese markten. Voor de versterking van dit team zijn wij op zoek naar een Trainer/Ontwikkelaar. Binnen deze functie ben je in staat om zelfstandig diverse trainingsmaterialen en leermiddelen te ontwikkelen (in de Engelse taal) en indien nodig deze via een Train-The-Trainer programma over te dragen aan alle Europese trainers. Het werken met de diverse programma’s binnen het MS Officepakket heeft voor jou geen geheimen.

Uit de grote hoeveelheid informatie die door de klant beschikbaar wordt gesteld weet je de key onderwerpen te destilleren en zoek je het juiste didactische model en bijpassende invulling bij de gestelde leerdoelen. Vervolgens maak je uitnodigend trainingsmateriaal om de doelgroep zo goed mogelijk in beweging te krijgen zodat deze nog beter en efficiënter hun werk kunnen doen. Daar waar nodig draag je bij aan de opbouw van de training en assisteer je tijdens de uitvoer van de trainingen en evenementen. Dit zal primair in de Mitsubishi Motors European Training Center in Nieuwegein gebeuren, maar kan ook op locatie ergens in Europa plaatsvinden.

Dit breng je mee  

Om deze functie tot een succes te maken beschik je over minimaal een afgeronde (Auto)technische MBO of HBO opleiding aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt naast kwaliteiten op het gebied van training ontwikkeling ook over trainerskwaliteiten en hebt bij voorkeur een didactische achtergrond. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. Je bent in staat om leerdoelen op te stellen en deze op basis van de verschillende didactische methoden om te zetten in een passende set trainingsmaterialen.

Je bent analytisch, hebt passie voor complexe techniek en affiniteit met de mobiliteitsbranche. Tevens kun je goed overweg met het Office pakket – zoals PowerPoint en Word-, en ben je klant- en servicegericht ingesteld. Tot slot ben je representatief, sociaal, betrokken en een teamplayer.

Hier gebeurt het 

Als Trainer/Ontwikkelaar ga je het Mitsubishi Motors European Training Center team verder versterken en zal je dus in aanraking gaan komen met de diverse state-of-the-art producten die het merk momenteel in de Europese markt voert. Zonder twijfel behoort Mitsubishi tot de voorlopers op het gebied van hybride- en elektrische aandrijvingsvormen en zul je dus aan de slag gaan met producten die klaar zijn voor de toekomst. Het team ontwikkelt momenteel veelal nieuwe trainingen en de bijbehorende certificeringstrajecten voor de technische doelgroep (monteurs), maar zal op termijn ook de trainingen voor andere doelgroepen binnen het Mitsubishi dealerbedrijf gaan ontwikkelen, zoals Sales & Product trainingen. Om een goede overdracht van de centraal ontwikkelde trainingsmaterialen aan de Europese markten te waarborgen, wordt in vele gevallen een Train-The-Trainer (TTT) evenement verzorgd. 

Ook deze evenementen worden volledig door het team zelf verzorgd en uitgevoerd. Het merendeel van de ingevulde trajecten heeft een internationaal karakter wat een uitstekende beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift, tot een ‘must’ maakt.   

Dit kun je van ons verwachten

Wij bieden een zelfstandige en veelzijdige rol in een ambitieuze en dynamische omgeving met een afwisselend takenpakket en dag invulling. Je werkzaamheden bewegen zich binnen een branche die sterk in transitie is met het oog op de verduurzaming van de aangeboden producten en bijbehorende diensten. Thema’s als ‘alternatieve aandrijfvormen’, ‘connected mobility’ en ‘ADAS’ zijn niet meer weg te denken. Spreken deze thema’s jou aan en ben je in staat hier de bijpassende opleidingen voor te ontwikkelen dan ben jij de persoon die we zoeken.     

Waar nodig zorgen we ervoor dat je optimaal in staat bent om je taken uit te voeren en krijg je volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij je een passend salaris afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft in de basis een full time functie op de Mitsubishi Motors Europe Academy locatie in Nieuwegein.

Voor alle arbeidsvoorwaarden en wat Innovam allemaal te bieden heeft klik je hier.

Solliciteren

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met Bernd-Jan de Rooij, Manager International Business Development, 06-31042203 of Irene van Ommeren, Recruiter, 06-27055116.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.