EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Werkplaatschef Onderwijsleerbedrijf Dordrecht

Onder jouw toeziend oog leren de leerlingen autotechniek in de praktijk alle kneepjes van het vak. 

 

                            Beroepsonderwijs                                                                       MBO

                                     Dordrecht                                                                             40 uur

Dit ga je doen

Als werkplaatschef onderwijsleerbedrijf (OLB) werk je vanuit Innovam als leidinggevende in een onderwijsleerbedrijf, dat zich vooral richt op de reparatie van personenauto’s. Je bent de schakel tussen het bedrijfsleven en de (leerling)werkplaatsmedewerkers. Je bent ongeveer 4 dagen per week de leerlingen aan het begeleiden en 1 dag per week bestaat uit contacten onderhouden met scholen en klanten en administratieve werkzaamheden.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • aansturing, begeleiding en ondersteuning van de (leerling)werkplaatsmedewerkers;
  • procesbewaking in de werkplaats;
  • planning van werkzaamheden;
  • aanlevering van gegevens over de voortgang van het proces;
  • aanlevering van gegevens betreft behoeften/tekortkomingen van (leerling)werkplaatsmedewerkers.
  • 1e aanspreekpunt zijn voor de klanten en onderwijsinstituut

Bij al je werkzaamheden spelen interne en externe communicatie een belangrijke rol.

Dit breng je mee  

Voor regio Dordrecht zijn wij op zoek naar een kandidaat die leidinggevende ervaring heeft of de ambitie heeft om leidinggevende werkzaamheden uit te voeren. Hierbij gaat het met name om het coördineren, adviseren en plannen van werkzaamheden. Je bent ondernemend en resultaat- en klantgericht. Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen tot technisch trainer.

Om voor de functie werkplaatschef onderwijsleerbedrijf in aanmerking te komen, heb je:

  • Een afgeronde auto technische mbo 4 opleiding
  • Relevante autotechniek trainingen en cursussen gevolgd 
  • Ervaring met het begeleiden van leerlingen bijvoorbeeld stagiaires
  • Ervaring met het sleutelen aan diverse auto modellen

Hier gebeurt het 

Het onderwijsleerbedrijf (OLB) van een ROC biedt leerlingen de mogelijkheid om werkervaring op te doen in praktijksituaties. Een onderwijsleerbedrijf is een volwaardig, nagebootst autobedrijf, compleet met professionele receptie en een goed uitgeruste werkplaats. Autobedrijven stellen auto’s voor reparatie ter beschikking aan het onderwijsleerbedrijf, zodat de leerlingen in de praktijk alle kneepjes van het vak leren, uiteraard onder het toeziend oog van de werkplaatschef. Het onderwijsleerbedrijf is gevestigd aan de Mobiliteit Academie in Dordrecht. 

Dit kun je van ons verwachten

Wij bieden een zelfstandige en veelzijdige baan binnen een dynamisch bedrijf dat draait om kwaliteit, klantgerichtheid en ondernemerschap. Een collegiale instelling, alsmede het elkaar scherp maken en houden is bij ons gemeengoed. Je krijgt volop de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld tot technisch trainer. 
Uiteraard bieden wij je een passend salaris die bruto ligt tussen €3.012 en €4.337 ligt afhankelijk van werkervaring en opleiding, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder het keuzebudget, dat je kunt besteden aan het geen jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld extra vakantiedagen. 

Solliciteren
Innovam is altijd op zoek naar verantwoordelijke, nieuwsgierige en open collega’s met een praktische insteek en passie voor hun vak. Wij doen graag ene beroep op jouw ondernemerschap en bevlogenheid. Heb je interesse en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Klik dan op de button ‘solliciteren’. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Aad van Dijk, Projectleider (06-12962522) of Mandy Wethly, recruiter(06-21338507).